Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Vladimir Screciu vrea la EURO! Decizia luată de fotbalistul Universităţii Craiova

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 13 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21557895/1/fc-petrolul-ploiesti-universitatea-craiova-superliga-superbet-29-02-2024-2.jpg

Universitatea Craiova a avut de sufierit, în ultima perioadă, din cauza problemelor de lot.

Bancu a revenit pe teren, în meciul pierdut de olteni cu FCSB, dar situaţiile lui Mitriţă şi Screciu au rămas incerte.

Ulterior, Mihai Rotaru a dezvăluit când vor reveni cei doi pe gazon. Veştile sunt bune în cazul lui Mitriţă, care va putea juca împotriva Farului, dar situaţia lui Screciu este gravă, în contextul în care Superliga se apropie de final, iar Campionatul European bate la uşă. 

Finanţatorul oltenilor a declarat că mijlocaşul ar urma să lipsească între patru şi şase săptămâni. Screciu vrea să joace neapărat să fie prezent la EURO şi a luat o decizie care îl poate ajuta.

Conform Fanatik, jucătorul formaţiei din Bănie va pleca mâine la Urheilu Mehilainen, Turku. La clinica din Finlanda s-au recuperat, de-a lungul timpului, atât Vlad Chiricheş cât şi vedete ale Barcelonei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri