Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

”Vom lupta până la ultima picătură”. Ovidiu Burcă termină cu bine un an extrem de complicat

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 3 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20939159/1/ov-burca.jpg

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii 2 Casa Pariurilor.

Dinamo ocupă locul 8 în clasament, cu 24 de puncte, în timp ce FC Braşov este pe 10, cu 23 de puncte. Lideră este CSA Steaua, care are 33 de puncte.

Ovidiu Burcă a termiant cu bine un an extrem de complicat şi iernează echipa aproape de play-off.

”Ne-au ajutat şi celelalte rezultate. Vom lupta până la ultima picătură, la ultimul minut. Sunt bucuros că astăzi am câştigat contra unei echipe foarte bune, unui antrenor care îmi este şi prieten, fost coleg, Dan Alexa. Cu un ochi râd, cu altul nu. A făcut o echipă bună aici.

Cred că am fost echipa care a dominat meciul. Am avut personalitate, curaj, chiar dacă a fost un duel dificil. Cred că am făcut un meci foarte bun. Ultimele minute se joacă cu mingi lungi, dar cred că dacă aveam mai multă luciditate mai puteam marca. Cred că suntem echipa care a meritat victoria.

(n.r. despre transferurile din iarnă) Ne vom gândi. Vom face o analiză. Echipa a crescut de la meci la meci, nu a fost uşor să legi echipa în timpul campionatului, dar cred că am făcut o treabă bună. Mai avem un meci de Cupă, la Buzău, contra Sloboziei, şi sper să câştigăm şi acel meci pentru a termina cu o impresie pozitivă”,
a spus Burcă, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele