Ultima oră
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo

”Vom sta la masă”. Preşedintele lui CFR Cluj, anunţ despre viitorul lui Dan Petrescu

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 30 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21214079/1/rapid-bucuresti-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-1-05-2023-5.jpg

Tot mai multe zvonuri în jurul CFR-ului, cu privire la venirea lui Cristiano Bergodi în locul lui Dan Petrescu, iar în online chiar a apărut un afiş cu prezentarea italianului.

Preşedintele ardelenilor, Cristi Balaj a subliniat că Petrescu mai are un an de contract şi discuţii despre viitor vor avea loc dupa meciul cu FCU Craiova, programat joi, din cadrul finalei barajului de Conference League.

Oficialul fostei campioane a subliniat că nu sunt discuţii cu alt antrenor în acest moment.

”Sunt obligat să subliniez şi să asigur că Dan Petrescu mai are un an de zile contract. El este antrenorul echipei, va fi şi joi, ne dorim cu toţii să câştigăm acest joc. Suntem concentraţi doar la acest joc şi, din păcate, au apărut diferite situaţii şi nu ne caracterizează un asemenea management care a fost expus în presă.

Indiferent că am luat jucători care erau în ultimele şase luni de contract, am anunţat în primul rând clubul. Legat de antrenor, ar fi o lipsă de respect faţă de Dan Petrescu şi de un posibil viitor antrenor dacă am discuta cu o altă persoană pentru a prelua echipa. Acel antrenor s-ar gândi că la fel am proceda şi cu el.

După ce vom încheia meciul de joi, vom sta la masă şi, în situaţia în care există o dorinţă din partea antrenorului de a pleca, vom sta, vom analiza. Dan Petrescu merită acest respect din partea clubului, pentru că a obţinut foarte multe performanţe.

Clubul îl doreşte pe Dan Petrescu, el va fi antrenor joi pe bancă. Dacă, după acest meci, Dan Petrescu doreşte să meargă la un alt club, probabil că este ofertat şi mi se pare normal, atunci vom sta şi vom analiza. Nu avem discuţii cu un alt antrenor”
, a spus preşedintele celor de la CFR, pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele