Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

”Vom vedea luni în ce măsură are vreun plan serios de a continua”. Valeriu Iftime, reacţie, după eşecul la scor în faţa lui Sepsi

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 18 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20862656/1/iftime.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe a obţinut cea mai categorică victorie a actualului sezon din Superliga, după ce a învins cu 7-0 pe teren propriu pe FC Botoşani.

Valeriu Iftime, patronul moldovenilor a oferit o reacţie la o zi după meci. Acesta a declarat că urmează să aibă luni o întâlnire decisivă cu antrenorul Mihai Teja, cu privire la viitorul colaborării dintre cei doi.

„Am vorbit puţin cu antrenorul după meci. Vom vedea luni în ce măsură are vreun plan serios de a continua şi care să fie aprobat. Eu sunt acum într-o stare de alertă. Nu-i vorba că am pierdut patru meciuri, e vorba de jocul echipei.

Dacă criza e profundă şi ăsta a fost fundul sacului, atunci e clar că lucrurile nu pot continua aşa. În mod normal, după o înfrângere cu 7-0, orice antrenor dacă crede că a terminat cartuşele vine şi îmi spune «La revedere, nu merge!»”
a spus Iftime, pentru Gazeta Sporturilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele