Ultima oră
Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem” Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem”
EXCLUSIV | Declaraţie curajoasă înainte de meciul României cu Slovacia. „I-am văzut, în mod normal nu au cum să ne dea gol” EXCLUSIV | Declaraţie curajoasă înainte de meciul României cu Slovacia. „I-am văzut, în mod normal nu au cum să ne dea gol”
Suporterii naţionalei, desfiinţaţi de Mitică Dragomir! "Ăştia sunt oameni bolnavi mintal! Vai de mama lor" Suporterii naţionalei, desfiinţaţi de Mitică Dragomir! "Ăştia sunt oameni bolnavi mintal! Vai de mama lor"
VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui
Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos” Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos”
Un fost mare jucător a făcut duşuri cu bere la meciul cu Ucraina | VIDEO EXCLUSIV Un fost mare jucător a făcut duşuri cu bere la meciul cu Ucraina | VIDEO EXCLUSIV

Vor avea curaj să îl faulteze? Khabib Nurmagomedov se apucă de fotbal! Cu cine a semnat legenda MMA

UFC Publicat pe 14 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/20362282/1/khabib.jpg

Fostul luptător Khabib Nurmagomedov, star al UFC, a trecut la fotbal şi a semnat cu echipa FC Legion Dinamo, din a treia ligă rusă.

În octombrie 2020, Khabib Nurmagomedov (32 de ani) l-a învins pe americanul Justin Gaethje, reuşind a 29-a victorie profesionistă la MMA, a 13-a în UFC.

La finalul meciului, extrem de emoţionat, Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea din activitate, deoarece tatăl său, Abdulmanap Nurmagomedov, care îi era şi antrenor şi o legendă a luptelor în Daghestan, a murit la doar 57 de ani din cauza COVID-19.

El şi-a ţinut promisiunea făcută mamei lui de a se retrage din ring.

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele