adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

Vor avea curaj să îl faulteze? Khabib Nurmagomedov se apucă de fotbal! Cu cine a semnat legenda MMA

UFC Publicat pe 14 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38222/20362282/1/khabib.jpg

Fostul luptător Khabib Nurmagomedov, star al UFC, a trecut la fotbal şi a semnat cu echipa FC Legion Dinamo, din a treia ligă rusă.

În octombrie 2020, Khabib Nurmagomedov (32 de ani) l-a învins pe americanul Justin Gaethje, reuşind a 29-a victorie profesionistă la MMA, a 13-a în UFC.

La finalul meciului, extrem de emoţionat, Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea din activitate, deoarece tatăl său, Abdulmanap Nurmagomedov, care îi era şi antrenor şi o legendă a luptelor în Daghestan, a murit la doar 57 de ani din cauza COVID-19.

El şi-a ţinut promisiunea făcută mamei lui de a se retrage din ring.

mail-share icon Email
viewscnt

UFC

Ultimele articole Toate articolele