Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

"Vor fi surprize mari". Reacţia lui Şumudică după al 13-lea meci al rând fără succes

Stranieri Publicat pe 5 feb 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20594781/1/sumudica.jpg


După al 13-lea meci consecutiv fără victorie ca antrenor al lui Yeni Malatyaspor, 0-1 pe terenul lui Karagumruk, Marius Şumudică (50 de ani) a anunţat surprize mari în perioada următoare la codaşa din Superliga Turciei.
 
"Am văzut două reprize diferite. Nu am jucat bine în prima, dar am controlat jocul în a doua. Am avut o mulţime de ocazii, dar nu am reuşit să concretizăm niciuna dintre ele", a început discursul lui Şumi, care, apoi, a vorbit din nou deschis despre situaţia financiară grea pe care o traversează la Malatyaspor.
 
"Noi am făcut transferuri fără să plătim vreo sumă de bani. Credeţi că e uşor să lucrezi cu o echipă unde sunt multe probleme? Nu vreau să intru în prea multe detalii. Vor fi suprize mari. Eu sunt antrenorul echipei, eu încerc să motivez jucătorii. Echipa mea a  încercat să demonstreze. Dacă nu ai o relaţie bună cu soţia ta, acesta e rezultatul.
 
Noi aşteptăm ca preşedintele şi managerul să rezolve problemele. Avem jucători neplătiţi de mult timp. Nu e uşor să fii antrenor la o asemenea echipă, nu e uşor să-i motivezi. Toată lumea vine la mine, dar toată lumea trebuie să ştie care este situaţia. Preşedintele face tot ce poate. Aşa a fost în toată cariera mea de 20 de ani de antrenor, dar nu am mai văzut o situaţie atât de dramatică la nicio altă echipă", a punctat fostul atacant.
 
Marius Şumudică şi Yeni Malatyaspor au ajuns, sâmbătă, la 13 meciuri consecutive fără succes în campionatul Turciei! Echipa românului a pierdut şi în deplasarea de la Karagumruk (locul 11), scor 1-0, şi rămâne ultima în clasament, cu şanse extrem de mici de a mai evita retrogradarea.
 
În mijlocul unei tensiuni crescute de situaţia financiară precară şi de lipsa rezultatelor din ultimele luni, Malatyaspor a mers în deplasarea de la Karagumruk cu obiectivul de a obţine trei puncte care să-i readucă speranţele că va juca şi anul viitor în Superliga din Turcia. Dar un gol marcat de Dursun, în minutul 63, a spulberat şansele oaspeţilor, care nu au reuşit nici de această dată să întrerupă seria neagră începută încă de pe 22 octombrie, de la victoria cu Altayspor, 1-0.
 
Cu 13 partide la rând în care nu a mai gustat victoria, Malatyaspor a rămas cu doar 16 puncte, zestre care o duce la zece lungimi în spatele lui Giresunspor, echipa de pe locul al 16-lea, ultimul care asigură rămânerea în prima ligă şi în stagiunea 2022/2023.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele