Ultima oră
Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii” Joe Biden o va onora pe înotătoarea Katie Ledecky cu ”Medalia Libertăţii”
Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului Finalul unei epoci! Marco Reus a anunţat că va părăsi pe Borussia Dortmund la finalul sezonului
Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla” VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla”

"Vreau să-mi cer scuze”. Eugen Trică şi-a exprimat supărarea după remiza cu Dinamo

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 20 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21565306/1/fcu-1948-craiova-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-play-out-20-04-2024.jpg

Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate în deplasare, scor 1-1, cu gruparea FCU Craiova, într-un meci din etapa a 5-a a play-out-ului Superligii.

Într-o primă repriză în care oltenii şi dinamoviştii şi-au împărţit ocaziile, ratând prin Baeten, gazdele, şi prin Patriche şi Borduşanu, oaspeţii, golul a picat în minutul 43.

Blănuţă a înscris cu o lovitură de cap la centrarea lui Baeten şi Dinamo e pe locul 8 în play-out, cu 20 de puncte, iar FCU Craiova este ultima, a 10-a, cu 18 puncte.

Antrenorul oltenilor, Eugen Trică, a declarat că este foarte dezamăgit de cum a decurs jocul echipei sale în prima repriză.

"Vreau să-mi cer scuze pentru prima repriză, n-a fost ce trebuia, am început temători, n-am înţeles-o deloc. Acum stau să înţeleg puţin, intervine presiunea, e meci decisiv. Vreau să-i felicit pe băieţi pentru partea secundă, s-a văzut altceva.

Dacă jucam la fel tot meciul... O felicit şi pe Dinamo pentru un meci bun în prima repriză, au controlat jocul. Era normal să se retragă în partea secundă, apoi a venit golul nostru şi acest punct ne ţine în viaţă”
, a declarat Trică.

mail-share icon Email
viewscnt