Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Vrei să te joci online, dar nu ştii ce? Top 5 jocuri pentru care să optezi

Noutăți Publicat pe 17 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/20923163/1/picture1.jpg

Timpul liber îl poţi petrece în extrem de multe moduri, mai ales cu toată tehnologia de care dispunem acum. O activitate la care recurg mulţi oameni sunt jocurile online. Acestea sunt uşor de accesat, mereu la îndemână şi adesea gratuite. Dacă şi tu vrei să-ţi găseşti jocuri care să-ţi placă să le joci, aici ai o listă cu 5 recomandări. Citeşte în continuare acest articol şi vezi care sunt variantele!

TOP 5 variante de jocuri pe care trebuie să le încerci

1. Biliard

Dacă eşti un fan înrăit al biliardului, cu siguranţă să îl joci şi pe telefon îţi va plăcea. Chiar dacă nu este aceeaşi experienţă ca cea fizică, tot te vei distra. Aceste tipuri de jocuri sunt extrem de populare şi oamenii aleg să-şi petreacă timpul liber jucându-se cu alţi participanţi partide de biliard. Poţi participa şi la turnee online dacă eşti priceput şi ai şanse de a câştiga diferite premii (ex:bani). 8 ball pool este unul dintre cele mai cunoscute jocuri de acest gen şi are utilizatori din întreaga lume.

2. Sloturi

Chiar dacă sloturile se joacă la nivel profesionist de mulţi oameni, te poţi bucura de un astfel de joc şi fără să mai fi jucat vreodată. Nu necesită să ai foarte multe cunoştinţe, mai atunci când nu vrei să câştigi bani. Te poţi juca în propriul confort al casei, doar printr-un click. Ai o varietate largă de jocuri din care poţi alege, printre care păcănele şi multe altele. Acestea sunt unele dintre cele mai căutate şi jucate de către utilizatori. Poţi alege să te joci chiar pe Deluxecasinobonus.ro. Nu este nevoie să te înregistrezi, iar sloturile sunt gratuite!

3. Call of Duty

Dacă atunci când erai mic te-ai jucat Counter-Strike, cu siguranţă să te joci Call of Duty va fi o plăcere pentru tine. Call of Duty este un joc de shooter, care de tipul first-person. Acţiunea din joc este axată pe evenimentele din al doilea Război Mondial. Există o întreagă poveste pe care o poţi parcurge sau chiar să te joci în timp real cu alţi jucători de pe glob. Acesta se poate descărca pe telefon şi este gratuit.

4. Triviador

Pentru mulţi dintre noi este plăcut să aflăm lucruri noi. Astfel că, dacă vrei să faci acest lucru, dar şi să te joci, poţi opta pentru Triviador. Este un joc prin care îţi testezi cultura generală împotriva unor concurenţi. Cel care răspunde corect poate câştiga toate teritoriile de pe harta României. Întrebările sunt din toate domeniile, de la artă, la gastronomie, aşa că fi pregătit pentru acestea!

5. Uno

Jocurile de cărţi sunt numeroase, însă Uno nu se numără printre cele pe care le ştim cu toţii. Acesta se joacă cu o serie de cărţi speciale şi are un set de reguli mult mai interesante decât cele obişnuite. Poţi juca Uno atât fizic, dar şi online. Iar dacă vrei să ai o seară de jocuri cu prietenii tai, dar care sunt la distanţă, puteţi să vă jucaţi împreună şi să vă distraţi pe cinste. Acesta se găseşte de descărcat sau se poate direct pe diferite site-uri.

Aşadar, dacă vrei să alegi un joc online interesant poţi opta pentru cele mai sus. Cu siguranţă îţi vor plăcea!

Sursă foto : Unsplash.com

 

mail-share icon Email
viewscnt

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele