Ultima oră
Jucătorii de care FCSB vrea să scape ar putea ajunge la altă formaţie din Superliga. ”Să-i aducă pe toţi patru” Jucătorii de care FCSB vrea să scape ar putea ajunge la altă formaţie din Superliga. ”Să-i aducă pe toţi patru”
Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună
Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte” Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte”
”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB ”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB
David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine” David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine”
MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit” MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit”

WADA va face o analiză profundă înainte de reintegrarea Rusada, anunţă Witold Banka

Special Publicat de Daian Cutu pe 19 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20925070/1/wada.png

Agenţia Mondială Antidoping (WADA) va face o analiză profundă înainte de reintegrarea agenţiei ruse (Rusada), după doi ani de excludere, a anunţat preşedintele Witold Banka, potrivit AFP.

Rusada a fost exclusă pentru doi ani din marile competiţii internaţionale, în decembrie 2020, de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), din cauza dopajului instituţionalizat.

Într-o conferinţă de presă susţinută la Montreal, Banka a precizat că încheierea perioadei de doi ani, la 17 decembrie, nu este sinonimă cu reintegrarea automată a Rusiei.

“Procesul de reintegrare nu se termină la 17 decembrie. De fapt, procesul începe atunci. Încrederea în sistemul antidoping din Rusia încă este foarte mică. Mai trebuie multă muncă pentru recăpătarea încrederii”, a explicat Witold Banka.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele