Ultima oră
Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă! Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă!
Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia" Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia"
LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea
OFICIAL  | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim” OFICIAL | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim”
Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute” Pe ce pune accentul Denis Alibec înaintea debutului la EURO 2024. „Aş vrea să joc mai mult şi cu siguranţă voi da totul acele minute”
A venit sentinţia lui Adrian Ilie! Fostul jucător a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare A venit sentinţia lui Adrian Ilie! Fostul jucător a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare

West Ham l-a numit pe Julen Lopetegui în funcţia de antrenor principal

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21602438/1/lope.jpg

Spaniolul Julen Lopetegui, în vârstă de 57 de ani, fost antrenor al echipelor Real Madrid sau FC Sevilla, a semnat un contract un contract pe două sezoane, cu opţiune pentru un al treilea an, cu echipa engleză West Ham United.

Lopetegui, care era liber de contract de când a plecat de la Wolverhampton în luna august, îi succede în funcţie lui David Moyes.

"Mă simt foarte fericit, în primul rând, să pot face parte din viitorul acestui mare club. Am avut şi alte oportunităţi, dar sunt foarte fericit că West Ham m-a ales pe mine, pentru că şi eu am ales West Ham, aşa că suntem foarte fericiţi de acest lucru", a spus Lopetegui.

Lopetegui îşi va începe oficial atribuţiile la 1 iulie, pentru începutul pre-sezonului, care include o deplasare de două săptămâni în Statele Unite pentru meciurile cu Crystal Palace şi Wolves.

"Ambiţia mea ca antrenor este întotdeauna să fiu din ce în ce mai bun, să ating obiective din ce în ce mai mari şi să încurajez şi să îmbunătăţesc jucătorii, echipa şi să concurez, pentru că fotbalul este despre asta - să concurezi", a subliniat tehnicianul spaniol.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele