Ultima oră
NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat NEWS ALERT | Cu cine ne mai prezentăm la EURO? Încă un "tricolor" s-a accidentat
LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 1-1, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii reuşesc egalarea LIVE VIDEO | Corvinul - Şelimbăr 1-1, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii reuşesc egalarea
A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern A fost numit arbitrul duelului dintre Real Madrid şi Bayern
Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre” Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre”
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025

West Ham mută surprinzător pe piaţa transferurilor. Achiziţia spectaculoasă anunţată de şefii „ciocănarilor”

Premier League Publicat pe 23 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19626963/2/mariano-diaz-foto.jpg

West Ham anunţă o mutare importantă: spaniolul Mariano Diaz, de la Real Madrid, este la un pas de echipa britanică. Mai întâi, Diaz ar urma să ajungă la Londra sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare. Asta după ce spaniolul a ieşit complet din planurile lui Zinedine Zidane, care nu l-a folosit aproape deloc în acest sezon.

Ibericul s-a aflat în ultimele luni în atenţia viitoarei adversare a CFR-ului, Roma, însă italienii nu au putut să plătească preţul cerut de Real Madrid, 15 milioane de euro. 

West Ham a avut un start de sezon bun în Premier League. După nouă runde, „ciocănarii” sunt pe locul 8 şi au reuşit să strângă 14 puncte. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele