Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Willi Weber, fostul agent al lui Michael Schumacher, nu mai are "nicio speranţă să-l revadă" pe campionul din Formula 1

Formula 1 Publicat de Răzvan Stîngă pe 18 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21428693/1/schumacher.jpg

Willi Weber, cel care l-a remarcat pe Michael Schumacher în 1988 înainte de a gestiona interesele septuplului campion mondial timp de peste două decenii, este în conflict cu familia Schumacher, care nu l-a lăsat să îl viziteze pe german de când acesta s-a întors în Elveţia, unde locuieşte, informează lefigaro.fr.

La zece ani de la teribilul accident de schi suferit de fostul pilot în staţiunea Méribel, Weber pare să-şi fi pierduat speranţa de a-l mai vedea vreodată pe fostul pilot.

"Când mă gândesc acum la Michael, din păcate nu mai am nicio speranţă de a-l revedea. Nici o veste pozitivă după zece ani. Familia lui mi-a interzis întotdeauna să vin să-l vizitez dintr-un motiv care îmi scapă", a explicat el pentru publicaţia germană Express.

Willi Weber crede că nu îl va mai veea pe Michael Schumacher 

Omul de afaceri a recunoscut totuşi că a făcut o greşeală că nu l-a vizitat rapid pe "Schumi" atunci când acesta se afla în comă la Spitalul Universitar din Grenoble şi avea o hemoragie cerebrală gravă. "Bineînţeles, regret foarte mult şi mă învinovăţesc. Ar fi trebuit să-l vizitez pe Michael la spital.

Am plâns ca un câine după accidentul său. M-a lovit incredibil de tare, după cum vă puteţi imagina. Ca şi faptul că soţia sa Corinna nu mai permite niciun contact", a adăugat el.

Numărul persoanelor care au fost lăsate să îl vadă pe Michael Schumacher în casa sa din Gland, Elveţia, poate fi numărat pe degetele de la o mână. Doar cei consideraţi extrem de apropiaţi de Corinna Schumacher, soţia sa, sunt invitaţi în vila familiei.

Jean Todt, fostul preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Automobilism şi, de asemenea, şef al Scuderiei Ferrari în perioada în care Schumacher se afla la apogeul carierei sale, face parte din acest cerc privilegiat, la fel ca şi Ross Brawn, celebrul inginer de paddock.

Familia Schumacher nu l-a lăsat pe Willi Weber să-l vadă pe Michael 

Dar Todt are grijă să nu dea prea multe veşti despre starea de sănătate a prietenului său şi nici să comenteze zvonurile potrivit cărora germanul nu poate comunica cu anturajul său. Starea de conştienţă a campionului rămâne un mister. "Michael (Schumacher) este aici, aşa că nu îmi lipseşte.

Nu mai este acel Michael care era înainte. Este diferit şi este foarte bine îngrijit de soţia şi copiii săi care îl protejează. Viaţa lui este diferită şi sunt privilegiat să pot petrece momente cu el", a declarat Todt pentru L'Équipe în urmă cu câteva zile, în timp ce canalul german ARD se pregăteşte să difuzeze un documentar despre accident şi circumstanţele acestuia, la zece ani de la tragedie, pe 29 decembrie 2013.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele