Ultima oră
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan dublează avantajul gazdelor VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan dublează avantajul gazdelor
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni
Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor

WTA, după suspendarea lui Halep. ”Este extrem de important ca jucătorii să cunoască şi să respecte regulile”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 12 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21313353/1/mtdjndaxztexy2ziyznhytiwzwrkytexytmx-thumb.jpg

WTA a transmis un comunicat, în urma suspendării Simonei Halep, în care susţine că este extrem de important ca jucătorii să cunoască şi să respecte regulile Programului Antidoping pentru Tenis.

"Este extrem de important ca jucătorii să cunoască şi să respecte regulile Programului Antidoping pentru Tenis. Tribunalul Independent a luat o decizie în legătură cu cazul Simona şi, conform TADP, decizia poate fi atacată la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. WTA va susţine deciziile luate prin acest proces şi va continua să urmărească îndeaproape acest lucru", a anunţat WTA.

Simona Halep a fost suspendată patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP).

Decizia a fost anunţată marţi de Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA), iar românca poate face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele