Ultima oră
VIDEO | Sub bagheta lui Adi Mutu, CFR arată excelent. ”La statistică stăm bine, dar să dăm continuitate”
VIDEO | Sub bagheta lui Adi Mutu, CFR arată excelent. ”La statistică stăm bine, dar să dăm continuitate”
VIDEO | ”Am avut 30 de minute bune”. Zeljko Kopic vede partea bună din eşecul cu CFR VIDEO | ”Am avut 30 de minute bune”. Zeljko Kopic vede partea bună din eşecul cu CFR
VIDEO | Deşi a pierdut cu 4-0, dinamovistul Patriche acuză arbitrajul. ”Fault la mine” VIDEO | Deşi a pierdut cu 4-0, dinamovistul Patriche acuză arbitrajul. ”Fault la mine”
VIDEO | Otele ajunge la 11 goluri stagionale în Superliga. ”Jucăm unul pentru celălalt”
VIDEO | Otele ajunge la 11 goluri stagionale în Superliga. ”Jucăm unul pentru celălalt”
Rafael Nadal şi Novak Djokovic au plecat în Statele Unite cu acelaşi avion Rafael Nadal şi Novak Djokovic au plecat în Statele Unite cu acelaşi avion
VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 4-0. Adi Mutu face recital împotriva echipei ce l-a lansat în fotbalul mare VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 4-0. Adi Mutu face recital împotriva echipei ce l-a lansat în fotbalul mare

WTA şi ATP anunţă că sportivii care vor participa la un eveniment demonstrativ în Rusia nu vor fi sancţionaţi

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 28 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21402675/1/tenis.jpg

WTA a anunţat că, deşi nu susţine evenimentul demonstrativ care va avea loc în Rusia în acest weekend, jucătoarele care vor lua parte la acesta nu vor fi sancţionate, relatează Reuters.

Şi ATP anunţă că nu îi va penaliza pe jucătorii care participă la cea de-a doua ediţie a turneului Northern Palmyra Trophies, care va avea loc în perioada 1-3 decembrie la Sankt Petersburg.

Evenimentul, care este sponsorizat de Gazprom, are loc în contextul în care Rusia îşi continuă războiul cu Ucraina.

"Acest eveniment nu este afiliat cu WTA şi WTA nu sprijină desfăşurarea acestui eveniment", a precizat forul care guvernează tenisul feminin. "Jucătoarele concurează în circuitul WTA în calitate de contractori independenţi şi, la discreţia lor, au posibilitatea de a participa la un turneu demonstrativ fără a fi penalizate în afara sezonului."

ATP a adoptat o poziţie similară pe această temă.

"ATP nu impune în prezent restricţii în afara sezonului legate de evenimentele demonstrative şi, în calitate de contractori independenţi, jucătorii pot alege unde să concureze", a precizat marţi ATP pentru Reuters.

Printre jucătoarele WTA participante se numără Iulia Putinţeva, Anastasia Potapova şi Veronika Kudermetova.

Printre jucătorii ATP se numără Karen Khachanov, Roberto Bautista Agut şi Adrian Mannarino.

Peste 10.000 de civili au fost ucişi în Ucraina de când Rusia a invadat ţara în februarie 2022, a anunţat săptămâna trecută Biroul ONU pentru Drepturile Omului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele