Ultima oră
Sorana Cîrstea, fără replică pe zgura de la Madrid în faţa Igăi Swaitek, locul 1 WTA Sorana Cîrstea, fără replică pe zgura de la Madrid în faţa Igăi Swaitek, locul 1 WTA
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie
David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri
VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024
Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren” Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren”
"Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV "Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV

Xavi, ironic după ce a calificat-o pe Barcelona în sferturile de finală din Champions League pentru prima oară din 2020: ”Se spunea că am fost bufonul Ligii Campionilor!”

Barcelona Publicat pe 13 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21522660/1/profimedia-0762257219-1.jpg

Echipa FC Barcelona a învins, marţi seară, pe teren propriu, formaţia Napoli, scor 3-1, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Pentru FC Barcelona au marcat Lopez (15), Cancelo (17) şi Lewandowski (84), în timp ce pentru Napoli a punctat Rrahmani, în minutul 30.

În tur, scorul a fost egal, 1-1. FC Barcelona se califică în sferturi pentru prima oară din 2020.

La finalul meciului, Xavi a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul a avut o răbufnire, după ce a calificat echipa. 

”Se spunea că am fost bufonul Ligii Campionilor!” 

”Cred că am făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sezonului. Este o zi importantă pentru fanii Barcelonei. Am dominat în multe momente şi suntem în primele opt echipe din Europa după patru ani.

Am mai spus că după ce mi-am anunţat decizia de a pleca la sfârşitul sezonului, echipa a făcut un pas înainte. O spun mereu. Oamenii nu au crezut.

Se spunea că Barcelona a fost bufonul Ligii Campionilor. A fost prea multă presiune asupra jucătorilor, unii jurnalişti din Barcelona au spus lucruri inutile.

Ce facem acum cu bufonul Ligii Campionilor? Suntem în sferturile de finală. Le-am spus jucătorilor să se calmeze şi au fost mai buni în ambele meciuri”, a declarat Xavi, potrivit Mundo Deportivo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele