Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Xavi mai are de aşteptat până se va alătura Barcelonei, în SUA

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 16 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20777553/1/xavi-1.jpg

Antrenorul Xavi Hernandez nu a plecat odată cu echipa Barcelonei în SUA, el având probleme cu viza din cauza meciurilor disputate în Iran alături de fosta sa forrmaţie, Al Sadd, scrie El Mundo Deportivo.

Potrivit sursei citate, din cauza mai multor călătorii în Iran, efectuate pe când evolua pentru echipa qatareză Al Sadd, Xavi întâmpină probleme cu viza, autorităţile americane refuzând deocamdată să-şi dea acordul pentru intrarea în S.U.A. a fostului mijlocaş spaniol.

FC Barcelona a anunţat pe propriul site lotul de 28 de jucători care va face deplasarea în turneul din Statele Unite ale Americii. Antrenorul Xavi Hernandez a lăsat acasă trei fotbalişti: pe portarul Neto, pe fundaşul Samuel Umititi şi pe atacantul Martin Braithwaite.

Semn de ruptură! Umtiti nu a fost convocat de Xavi pentru turneul nord-american

 

Umtiti, care a fost aproape de un transfer la Rennes în această pauză competiţională, este pus pe lista jucătorilor care pot fi cedaţi de clubul catalan.

Conform Catalunya Radio, francezul a ratat mutarea la Rennes în urma faptului că nu a reuşit să treacă testele medicale.

FC Barcelona va efectua un turneu de patru meciuri amicale în Statele Unite, înre 16 şi 31 iulie. Adversarii catalanilor vor fi Inter Miami, Real Madrid, Juventus Torino şi New York Red Bulls.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele