Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Xavi, moment neobişnuit în Inter - Barcelona. Se cere intervenţia UEFA pentru un gest urât

Champions League Publicat pe 5 oct 2022
mail-share icon Email


Finalul tensionat al meciului Inter - Barcelona, câştigat de italieni cu 1-0, a adus critici la adresa arbitrajului, dar şi un gest controversat pentru care Xavi ar putea fi suspendat de către UEFA.
În minutul 90, Dumfries a respins cu mâna din faţa lui Ansu Fati o centrare a lui Sergi Roberto, faza a fost analizată de VAR, dar arbitrii din cameră au ajuns la concluzia că nu e nimic neregulamentar şi nici măcar nu l-au mai chemat pe centralul Slavko Vancic la margine pentru a revedea momentul. Deşi reluările TV arată clar că fundaşul dreapta olandez a atins balonul cu mâna. 

Imediat, Xavi a intrat în mijlocul unui scandal: "O ruşine. Xavi le face semn arbitrilor că sunt plătiţi şi susţine că sunt corupţi. Aştept ca UEFA să ia măsuri", a scris, pe Twitter, Tancredi Palmieri, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti italieni.
 
Iar decizia l-a enervat la culme pe Xavi, care a reproşat şi o fază petrecută în minutul 67, la un gol anulat lui Pedri pentru un henţ la Ansu Fati:
 
"Sunt atât de nervos, sunt indignat! Nu înţelegem nimic. Dacă Ansu face henţ iar alt jucător înscrie, golul este anulat. În cealaltă fază nu înţeleg! Este o nedreptate, arbitrii ar trebui să vorbească, să-şi justifice deciziile, pentru că nu înţelegem nimic. Simţim că a fost o mare nedreptate.
 
Arbitrul ar trebui să iasă şi să vorbească, dar a plecat şi nu s-a întâmplat nimic! Nu înţelegem de ce. Trebuie să explice de ce nu a fluierat, dar nu mi-a oferit nicio explicaţie.
 
De asta consider că este nedrept. Pentru mine este clar: arbitrii trebuie să vorbească, să-şi justifice deciziile", a spus Xavi, vizibil iritat, după meciul de pe "Meazza".
 
"Nu a dat penalty! Incredibil! Este henţ clar. Trebuia să dicteze penalty", au scris cei de la Marca.
 
"Arbitraj scandalos împotriva Barcelonei! VAR-ul nu a dictat penalty după un henţ al lui Dumfries. Şi nici nu a analizat o împingere clară a lui Lewandowski", a titrat Mundo Deportivo.
 
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri