Ultima oră
VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi
VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi
Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala” Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala”
Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV
Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor
VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate” VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate”

Xavi neagă faptul că Neymar s-ar putea întoarce la Barcelona: “Avem alte priorităţi”

Barcelona Publicat pe 8 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21221585/2/neymar-barcelona.jpg

Tehnicianul echipei Barcelona, Xavi Hernandez, a declarat că gruparea catalană nu este interesată de Neymar, el menţionând că este surprins de zvonurile apărute cu privire la brazilian.

  • La Liga se vede şi sezonul următor pe programele Prima Sport şi aplicaţia www.primaplay.ro!

Publicaţia Sport a notat că grupării din Barcelona i s-ar fi propus ca Neymar să revină. Cu toate acestea, Xavi a notat că nu se pune problema ca brazilianul să revină la formaţia pe care o pregăteşte şi că va continua la PSG dacă nu va merge în altă parte.

Am fost surprins de tot ce se spune despre Neymar. Nu este prevăzut aşa ceva. Eu îl apreciez mult, dar avem stabilite alte priorităţi”, a afirmat Xavi pentru canalul de Twitch- Jijantes FC.

Neymar a jucat la Barcelona în perioada 2013-2017. Apoi, a făcut trecerea la PSG, unde evoluează şi acum. Zvonurile au apărut pe fondul rupturii dintre brazilian şi fanii parizienilor.

Lionel Messi a refuzat Barcelona

Lionel Messi a confirmat că următoarea echipă din cariera sa după despărţirea de PSG va fi Inter Miami în detrimentul Barcelonei.

Starul argentinian a explicat că şi-a dorit să revină la echipa la care a scris istorie în fotbal, însă situaţia financiară problematică a clubului l-a făcut să îşi schimbe planurile.

”Îmi doream mult să pot să mă întorc, însă, pe de altă parte, după tot ce am trăit şi modul în care am plecat, nu voiam să mă aflu din nou în aceeaşi situaţie, să aştept să văd ce se va întâmpla şi să îmi las viitorul în mâinile altora, să fie decis în alt mod. 

Am vrut să iau propria decizie, gândindu-mă la mine, la familia mea. Dacă am auzit bine s-a zis că La Liga a acceptat tot şi că e totul ok pentru a mă întoarce, însă lipseau multe alte lucruri ce trebuiau rezolvate. Am auzit că trebuiau să vândă jucători sau să scadă salarii jucătorilor şi sincer nu voiam să trec prin asta, nici să fiu responsabil de aşa ceva. Am fost deja acuzat de multe lucruri care nu au fost adevărate în cariera mea la Barcelona şi eram puţin obosit, nu voiam să trec prin astea!”, a declarat Lionel Messi, potrivit Mundo Deportivo

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele