Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Xavi primeşte întăriri! Ferran Torres, la Barcelona pentru a semna contractul. UPDATE: Catalanii îl vor prezenta marţi

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 27 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20524870/1/torres.jpg

Atacantul spaniol al echipei Manchester City, Ferran Torres, a ajuns la Barcelona pentru a efectua vizita medicală şi pentru a semna un contract cu gruparea catalană, informează lequipe.fr.

UPDATE: Simple formalităţi până când Torres va fi prezentat. Fostul jucător al lui Manchester City a făcut vizita medicală, urmând a fi prezentat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă.


Potrivit presei internaţionale, Torres va face mutarea pe Camp Nou pentru aproximativ 50 de milioane de euro şi alte clauze în valoare de 10 milioane. Extrema dreaptă a adunat 43 de meciuri pentru Man City, reuşind 16 goluri şi 4 pase de gol. 

„Da, transferul lui Ferran Torres la Barcelona este aproape finalizat. Vrea să plece, aşa că i-am zis să plece. Vreau ca jucătorii să fie fericiţi. Dacă nu eşti mulţumit de statutul tău, trebuie să pleci. Nu suntem un club ca oricare altul unde CEO-ul sau preşedintele să te ţină cu forţa. Sunt fericit pentru el", a spus Pep Guardiola, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Cotat de transfermarkt.de la 50 de milioane de euro, Ferran Torres a fost unul dintre pariurile lui Pep Guardiola, care i-a plătit Valenciei, în vara lui 2020, nu mai puţin de 28 de milioane de euro. Uşor-uşor, Ferran s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, a marcat 16 goluri în 43 de meciuri şi, până să se accidenteze, devenise om de bază în primul 11 cu care Pep Guardiola a atacat startul acestui sezon din Premier League.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele