Ultima oră
Usain Bolt a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile la un meci caritabil de fotbal Usain Bolt a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile la un meci caritabil de fotbal
Boxerul Ryan Garcia a fost arestat pentru vandalizarea unei camere de hotel Boxerul Ryan Garcia a fost arestat pentru vandalizarea unei camere de hotel
Naţionala de fotbal a Palestinei visează să joace din nou acasă Naţionala de fotbal a Palestinei visează să joace din nou acasă
Fernando Santos este noul selecţioner al Azerbaidjanului Fernando Santos este noul selecţioner al Azerbaidjanului
Oţelul şi-a adus atacant. ”Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin” Oţelul şi-a adus atacant. ”Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin”
S-a stabilit meciul care decide ultima promovată în Liga 2 S-a stabilit meciul care decide ultima promovată în Liga 2

Xavi riscă o suspendare mare după comentariile la adresa arbitrajului în meciul cu Getafe

Barcelona Publicat de Tudor Moisa pe 14 aug 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21284495/1/xavi.jpg
Supărarea lui Xavi pe arbitru în timpul meciului Getafe-Barça (0-0) l-ar putea costa scump.
Potrivit cotidianului catalan Sport, departamentul de integritate al Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF) analizează posibilitatea de a depune o plângere împotriva antrenorului catalan la comitetul de competiţii pentru comentariile sale virulente la adresa lui Cesar Soto Grado.
Autorităţile fotbalistice spaniole nu au primit cu plăcere comentariile lui Xavi. În cazul în care Comitetul de Competiţii va deschide un dosar împotriva fostului mijlocaş, acesta ar putea fi suspendat patru meciuri. Adică dublu faţă de ceea ce riscă în prezent.
În sezonul trecut, antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a fost convocat de această comisie, dar în cele din urmă nu a fost aplicată nicio sancţiune.
Xavi ar putea să nu beneficieze de aceeaşi clemenţă, deoarece a fost eliminat împotriva lui Getafe pentru că şi-a pierdut cumpătul după ce nu a fost dictat un fault pentru echipa sa. După meci, el a răbufnit împotriva clemenţei arbitrului faţă de Getafe.
mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele