Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Xavi şi-a făcut planurile pentru sezonul viitor. 6 jucători ca şi plecaţi de la Barcelona

Barcelona Publicat de Ovidiu Neacşu pe 3 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20762048/1/278018098-10161211473374305-3678055895993384525-n.jpg

Barcelona va începe pregătirile pentru sezonul viitor, de luni, iar Xavi i-a anunţat pe 6 dintre jucătorii primei echipe, că ar trebui să îşi caute echipă. 

Xavi a anunţat lista neagră şi e gata să renunţe la 6 jucători din actualul lot, dorind să facă loc pentru viitoarele veniri. Barcelona a surprins plăcut prin jocul arătat, după venirea lui Xavi, dar lotul nu a fost destul de puternic şi catalanii s-au mulţumit doar cu locul 2 în campionat şi au încheiat sezonul fără vreun trofeu câştigat. 

Din acest motiv, în următoarea perioadă vor avea loc mai multe plecări, iar Mundo Deportivo anunţă că Barcelona vrea să se despartă de Riqui Puig, Neto, Samuel Umtiti, Oscar Mingueza, Clement Lenglet şi Martin Braithwaite.

  • Riqui Puig - dorit de mai multe echipe din Italia şi Spania, Benfica rămâne destinaţia pe care o preferă spaniolul
  • Neto -  Sao Paulo, Flamengo, Chelsea, Everton, Arsenal si Lazio ar fi interesate
  • Umtiti - Barcelona negociază cu Rennes şi sunt şanse mari să ajungă acolo 
  • Mingueza - catalanii cer 5 milioane de euro în schimbul său, iar Leeds ar putea fi o destinaţie
  • Lenglet - negociază cu Tottenham un împrumut cu opţiune de cumpărare, iar mutarea va fi anunţată în zilele următoare
  • Braithwaite - e dorit în Premier League

Clubul catalan e foarte aproape să îl aducă pe brazilianul Raphinha, în timp ce Andreas Christensen (Chelsea) şi Franck Kessie (AC Milan) vor fi anunţaţi zilele următoare, cei doi jucători vin liberi de contract.


 

 


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele