Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”

Barcelona Publicat pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21571083/1/profimedia-0762257219-1-1.jpg

Antrenorul Barcelonei, Xavi, va rămâne la club cel puţin până la finalul contractului său, în iunie 2025, după ce s-a răzgândit că acesta va fi ultimul său sezon.

Tehnicianul de 44 de ani a anunţat în ianuarie că va renunţa la funcţia de antrenor în această vară. Dar, în condiţiile în care preşedintele Joan Laporta doreşte ca el să rămână, fostul mijlocaş al Barcelonei şi al Spaniei şi-a schimbat părerea.

”Sunt un fan foarte mare al clubului şi încerc de fiecare dată să fac tot ce e mai bine. M-am răzgânit deoarece am simţit încredere totală din partea preşedintelui, a conducerii şi a jucătorilor. Proiectul nu s-a terminat. Eu, împreună cu staff-ul meu, cu toţii simţim că avem puterea necesară să obţinem lucruri importante şi să continuăm acest proiect.

Zvonurile despre mine cum că aş fi rămas ca să obţin bani din ultimul meu an de contract sunt false, inventate să-mi facă rău. Preşedintele ştie că dacă aş fi plecat de la echipă, nu aş fi cerut nici măcar un euro clubului pentru ultimul an de contract”, a dezvăluit Xavi, citat de Mundo Deportivo.

Xavi a preluat conducerea în noiembrie 2021, după ce a părăsit clubul Al Sadd din Qatar şi a condus Barca la titlul spaniol în primul său sezon complet la conducere, în 2022-23.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele