Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

Xavi spera mai mult de la primul său El Clasico ca antrenor. „Am fost superiori în multe situaţii”

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20550122/1/xavi-2021.jpg

Real Madrid a învins Barcelona, scor 3-2, şi s-a calificat în finala Supercupei Spaniei, în direct la Look Sport, unde va întâlni câştigătoarea dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao.

Învingătorii au marcat prin Vinicius Junior 25‘, Benzema 72‘ şi Valverde 98‘. Pentru catalani au înscris De Jong 42‘ şi Fati 83‘.

Pentru Xavi a fost primul derby din postura de antrenor. El a dezvăluit că formaţia sa a fost mai bună în multe momente de joc, dar adversarii au ştiut să profite de anumite erori.

„Am fost superiori în multe situaţii, este un moment de schimbare foarte important. În multe faze am fost aproape de 3-3, ca şi ei de 4-2.

I-am dominat în multe faze, dar am jucat cu unele complexe. Au profitat de greşelile noastre. Sunt mulţumit de jocul făcut, pentru că am dominat rivalul. Suntem pe calea cea bună”,
a spus Xavi, la finele partidei, citat de Marca.

În a doua semifinală se întâlnesc Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, joi, tot la Riad. Finala este programată duminică.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele