adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

Xavi spera mai mult de la primul său El Clasico ca antrenor. „Am fost superiori în multe situaţii”

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20550122/1/xavi-2021.jpg

Real Madrid a învins Barcelona, scor 3-2, şi s-a calificat în finala Supercupei Spaniei, în direct la Look Sport, unde va întâlni câştigătoarea dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao.

Învingătorii au marcat prin Vinicius Junior 25‘, Benzema 72‘ şi Valverde 98‘. Pentru catalani au înscris De Jong 42‘ şi Fati 83‘.

Pentru Xavi a fost primul derby din postura de antrenor. El a dezvăluit că formaţia sa a fost mai bună în multe momente de joc, dar adversarii au ştiut să profite de anumite erori.

„Am fost superiori în multe situaţii, este un moment de schimbare foarte important. În multe faze am fost aproape de 3-3, ca şi ei de 4-2.

I-am dominat în multe faze, dar am jucat cu unele complexe. Au profitat de greşelile noastre. Sunt mulţumit de jocul făcut, pentru că am dominat rivalul. Suntem pe calea cea bună”,
a spus Xavi, la finele partidei, citat de Marca.

În a doua semifinală se întâlnesc Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, joi, tot la Riad. Finala este programată duminică.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele