Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

Xavi ştie ce a făcut diferenţa în favoarea lui Bayern. ”Este un pas înapoi”

Champions League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20858539/1/profimedia-0722423811.jpg

Bayern - Barcelona a fost mai aşteptată partidă din această rundă, iar duelul titanilor din Grupa C nu a dezamăgit. Gruparea bavareză a întâlnit cea mai în formă echipă a Barcelonei din ultimii ani, dar a reuşit să învingă cu 2-0.

Xavi, antrenorul catalanilor a tras concluziile după înfrângerea de pe ”Allianz Arena”. Tehnicianul e de părere că ocaziile ratate de echipa sa în prima repriză au făcut diferenţa în favoare lui Bayern.

”Am avut şase sau şapte ocazii clare de gol. Noi am iertat şi ei nu iartă, asta e diferenţa. Am jucat foarte bine şi, dacă am fi am marcat, am fi am văzut un alt meci, dar aşa este Liga Campionilor, e vorba de concurenţă.

Am avut o eroare de marcaj la primul gol. Avem şanse în continuare, dar este un pas înapoi, am vrut să câştigăm aici. Trebuie să învăţăm din greşeli. Nu vorbesc niciodată de arbitraj, cred că am jucat foarte bine. Întotdeauna jucăm pentru a obţine victoria, nu egalul”, a spus Xavi, potrivit Mundo Deportivo.

Pentru Barcelona este prima înfrângere în acest sezon, dar nivelul de joc al catalanilor a crescut considerabil faţă de sezonul trecut. De cealaltă parte Bayern rămâne una din marele forţe ale Europei, chiar şi fără golgheterul lor Robert Lewandowski.

În runda 3 din Champions League Bayern va primi vizita codaşei grupei, Viktoria Plzen, în timp ce Barcelona se va deplasa la Milano pentru a o înfrunta pe Inter.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri