Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Xavi sună adunarea, după eliminarea din Europa League. ”Vor fi critici, pesimism, dar nu ne putem abate de la drumul nostru”

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20675068/1/xavi-2021.jpg

Antrenorul Xavi Hernandez a declarat că eliminarea celor de la FC Barcelona de Eintracht Frankurt, în sferturile de finală ale Ligii Europa va duce la critici şi pesimism, dar a subliniat că echipa catalană nu trebuie să se abată de la drumul ei.

"Nu este un dezastru. Sau dacă este un dezastru, face parte din procesul de învăţare. Vom continua pe acest drum, suntem pe cale să urcăm din nou în vârf. Sigur, în acest moment suntem cu toţii supăraţi pentru meciul pe care l-am făcut. Vor fi critici, pesimism, dar nu ne putem abate de la drumul nostru, trebuie să continuăm. Astăzi problema a fost una fotbalistică. Sincer, cred că eliminarea noastră este urmare mai mult greşelilor noastre decât meritului lor. Am avut controlul meciului, cu posesia, dar nu am ştiut să fructificăm. Jucătorii lui Eintracht au calităţi fizice enorme şi o capacitate de juca pe contre pe care am văzut-o rar în cariera mea. Nu am avut un meci bun, nici o dublă manşă bună, dar trebuie să învăţăm din greşelile noastre", a afirmat Xavi.

În ceea ce priveşte atmosfera din tribune, unde fanii germani au fost în numărul de peste 25.000, deşi ar fi trebuit să fie doar 5.000, Xavi a spus: "A arătat ca o finală, în care jumătate dintre bilete au fost oferite fiecărei echipe. Clubul nostru încearcă să vadă ce s-a întâmplat. Este, fără îndoială, o greşeală de calcul, de planificare. Dar la noi, acest lucru nu trebuia să se întâmple. Este o dezamăgire suplimentară, dar nu o scuză".

Formaţia FC Barcelona a fost eliminată, joi seară, de echipa Eintracht Frankfurt, în sferturile de finală ale Ligii Europa.

Frankfurt s-a impus în deplasare, cu scorul de 3-2. Au marcat Kostic ‘4 (penalty), ’67 şi Borre ’36 pentru învingători, respectiv Busquets ‘90+1 şi Depay ‘90+11 (penalti) pentru catalani. În minutul 90+10, de la Eintracht a fost eliminat N’Dicka. În tur, scorul a fost 1-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele