Ultima oră
VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi
VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi
Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala” Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala”
Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV
Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor
VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate” VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate”

Youcef Atal a fost plasat sub supraveghere judiciară şi va fi judecat la 18 decembrie pentru incitare la ură

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 24 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21398011/1/atal.jpg

Fundaşul de la OCG Nice, Youcef Atal a fost trimis vineri în judecată. Plasat sub supraveghere judiciară, Atal va trebui să apară în faţa unui judecător, la 18 decembrie.

După ce publicat pe reţelele de socializare un mesaj al unui predicator palestinian care cerea „o zi neagră împotriva evreilor”, Youcef Atal (27 de ani) a fost exclus din lotul profesionist al echipei de club. Internaţionalul algerian nu a mai disputat nici un meci pentru OGC Nice, de la începutul lunii octombrie, evoluând doar pentru naţionala Algeriei.

Atal a fost plasat joi în custodia poliţiei, fiind apoi trimis în judecată. El se va prezenta în faţa  Tribunalului Penal de la Nisa, unde va fi judecat pe 18 decembrie pentru provocare de ură pe motiv de religie. În aşteptarea judecăţii, el a fost plasat sub supraveghere judiciară.

La începutul lunii octombrie, după publicarea primului său mesaj, Atal a revenit publicând un al doilea mesaj: „Îmi dau seama că postarea mea a şocat mulţi oameni, ceea ce nu a fost în intenţia mea şi îmi cer scuze. Aş dori să-mi clarific punctul de vedere fără nicio ambiguitate: condamn ferm toate formele de violenţă, oriunde în lume şi susţin toate victimele. Nu voi susţine niciodată un mesaj de ură. Pacea este un ideal în care cred cu tărie”, a scris Atal în a doua sa postare.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele