Ultima oră
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar

Youssoupha Moukoko, de la Borussia Dortmund, acuzat că a minţit în privinţa vârstei! Cât ar avea, de fapt, atacantul din Camerun

Borussia Dortmund Publicat pe 10 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/20981382/1/mou.jpg

Youssoufa Moukoko, fotbalist dorit de mai multe cluburi importante ale Europei, acum legitimat la Borussia Dortmund, în Bundesliga, a intrat în atenţia presei după o eroare făcută chiar de tatăl său. Atacantul născut în Camerun, cu cetăţenie germană, este acuzat că a minţit în privinţa vârstei.

Aparent, Youssoufa Moukoko nu ar avea 18 ani, ci cu patru mai mult, 22. Chiar de tatăl său a fost dat de gol jucătorul Borussiei Dortmund, după ce a trimis unui jurnalist certificatul de naştere.

UPDATE: Publicaţia germană Bunte a venit cu dovezi în ceea ce priveşte vârsta jucătorului. A publicat un certificat de naştere care arată că Moukoko nu are 18 ani, ci 22 de ani. El s-ar fi născut pe 19 iulie 2000, nu pe 20 noiembrie 2004.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/20981382/2/moukoko.png


Informaţia vine la nu foarte mult timp după ce o anchetă a scos la iveală că mai mulţi jucători de fotbal din Camerun au minţit în privinţa vârstelor pe care le au.

Jucătorii au fost imediat suspendaţi. Această acţiune este rezultatul unor instrucţiuni stricte date de preşedintele FECAFOOT, care acţionează sub mandatul COMEX, pentru a pune capăt falsificării actelor din certificatele de naştere. În trecut, astfel de date false au pătat imaginea Federaţiei de fotbal din Camerun.

FECAFOOT îndeamnă toţi actorii, în special antrenorii, să se asigure că vârstele pe categorii sunt respectate şi nu se aduc documente false”, a fost comunicatul emis de Federaţia Cameruneză de Fotbal, condusă de Samuel Eto’o.

Youssoupha Moukoko, dorit de marile cluburi ale Europei 

Youssoupha Moukoko, este urmărit de cele mai mari cluburi din Europa. El are 59 de meciuri în Bundesliga şi 11 goluri. În acelaşi timp, a ieşit în evidenţă şi cu opt pase decisive.

Evaluat la 30 de milioane de euro de Transfermarkt, Youssoufa Moukoko are mulţi pretendenţi în Premier League: Liverpool, Chelsea, Manchester United şi Manchester City.

FC Barcelona ar fi interesată, dar clubul nu ar fi favorizat de jucător, explică presa catalană.

 

mail-share icon Email
viewscnt