adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate” EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate”
EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea” EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea”
VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună” VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună”
S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00 S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00
VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe
Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei

Zelenski şi Vitali Klitschko l-au felicitat pe Oleksandr Usyk pentru victoria cu Joshua: ”Ucraina este o ţară puternică. Vom câştiga şi împotriva barbarilor ruşi”

Box Publicat pe 21 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20827108/1/usik.jpg

Preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski şi primarul Kievului, fostul boxer Vitali Klitschko, l-au felicitat, duminică, pe compatriotul lor Oleksandr Usyk, care şi-a păstrat titlurile WBA, IBF şi WBO la categoria grea, după ce l-a învins la puncte pe britanicul Anthony Joshua.

La Jeddah, în Arabia Saudită, doi dintre cei trei arbitri judecători l-au declarat învingător pe Usyk (113-115, 115-113, 116-112).

"A fost dificil, dar este atât de importantă şi necesară această victorie. Apărarea unui titlu de campion mondial este un simbol care arată că toţi cazacii ca noi nu renunţă niciodată, luptă şi în final câştigă”, a scris Zelenski pe Facebook.

În ring, boxerul a purtat culorile Ucrainei şi cuvintele "culori ale libertăţii” pe ţinuta sa. În zilele premergătoare luptei, cântase o melodie patriotică în faţa presei îmbrăcat în costum tradiţional, cu capul ras, cu excepţia unei şuviţe de păr în stil cazac.

"Glorie Ucrainei! Slavă eroilor săi!”, a reacţionat, la rândul său, Klitschko, pe contul său de Facebook. "Continuăm să dovedim că putem câştiga: în sport şi pe câmpul de luptă!”, a insistat primarul Kievului, care la fel ca Usyk a fost campion mondial WBO la categoria grea.

"Ucraina este o ţară puternică. Vom câştiga şi împotriva barbarilor ruşi. Slavă Ucrainei, liberă şi demnă!”, a adăugat Klitschko.

Meciul a fost difuzat gratuit în mod excepţional în Ucraina, unde Usyk a servit ca voluntar în armată în februarie, înainte de a accepta această luptă foarte aşteptată împotriva lui Joshua.

mail-share icon Email
viewscnt

Box

Ultimele articole Toate articolele