Ultima oră
Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle cu cel mai bun timp al calificărilor Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle cu cel mai bun timp al calificărilor
Prima medalie de aur de la Jocurile Olimpice, obţinută de China, în concursul de tir Prima medalie de aur de la Jocurile Olimpice, obţinută de China, în concursul de tir
Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea s-au calificat în semifinalele probei de dublu vâsle masculin Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea s-au calificat în semifinalele probei de dublu vâsle masculin
Andrei Muntean a evoluat în calificările olimpice de la paralele Andrei Muntean a evoluat în calificările olimpice de la paralele
LIVE VIDEO | Sepsi - Dinamo, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duel complicat pentru „câini” LIVE VIDEO | Sepsi - Dinamo, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duel complicat pentru „câini”
Premieră stabilită de Ionela şi Marius Cozmiuc. Primul cuplu căsătorit care a fost portdrapel în istoria JO Premieră stabilită de Ionela şi Marius Cozmiuc. Primul cuplu căsătorit care a fost portdrapel în istoria JO

”Tu zici de arbitru să se ducă la Liga 3 şi ai luat 9 goluri în 5 etape? Sunt mult sub FCSB!”. Universitatea Craiova, redusă la tăcere după ce oltenii l-au ”distrus” pe arbitrul partidei cu Voluntari | VIDEO EXCLUSIV

CS Universitatea Craiova Publicat pe 27 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21505537/1/universitatea-craiova-fc-voluntari-superliga-superbet-26-02-2024.jpg

Universitatea Craiova a învins, luni seară, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a 27-a. Golul victoriei a fost înscris de un jucător intrat pe teren de două minute.

Oltenii au început perfect meciul de la Craiova: bară Creţu în minutul 2 şi gol Baiaram în minutul 7. Ilfovenii au egalat după numai un minut, prin Dumiter, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. 

Elevii lui Dică au pus presiune pe gazde, au cerut un penalti în minutul 24, la un duel al lui Carnat cu Bancu, şi au reuşit să egaleze în minutul 54, tot după un penalti. Dumiter a fost faultat în careu de portarul Laurenţiu Popescu şi Robert Popescu a egalat pentru Voluntari. 

Golul victoriei craiovene a fost înscris în minutul 84 de Maldonado, cu o lovitură de cap. Jucătorul hondurian abia intrase pe teren, în minutul 82. Mekvabishvili a trecut pe lângă gol pe final de meci, iar arbitrul Adrian Cojocaru a acordat penalty în minutul 90+6, când Carnat a simulat că a fost lovit în careu de portarul craiovean. După analiza VAR, arbitrul a anulat decizia şi CS Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1.

După meci, antrenorul oltenilor, Ivaylo Petev s-a declarat fericit de rezultat, însă a criticat dur unele arbitraje din România. De asemenea, la rândul său, Mihai Rotaru a criticat şi el maniera de arbitraj a partidei. 

După ce a auzit declaraţiile antrenorului de la Craiova, Adrian Falub, prezent în direct la Prima Sport, a făcut mai multe comentarii. Analistul TV susţine că oltenii ar trebui să îşi analizeze mai mult prestaţiile, decât arbitrajele din Superligă. 

”Tu zici de arbitru să se ducă la Liga 3 şi ai luat 9 goluri în 5 etape? Sunt mult sub FCSB!”

”Craiova nu trebuie să se uite la punctele din clasament. Trebuie să se uite la nivelul jocului. O echipă care vrea să se bată la campionat, să câştige Cupa României şi ia 9 goluri în ultimele 5 etape... Tu vorbeşti de arbitraje, că te-a furat, să se ducă la Liga 3... asta mi se pare jignitor. 

Cum să zici de arbitru că să se ducă la Liga 3. Pot să se discute lucrurile astea, dar noi vedem nivelul de joc al Craiovei. E mult sub potenţialul echipei, e mult sub FCSB sau CFR care se luptă la titlu”, a spus Adrian Falub, la Prima Sport. 

 

În clasament, craiovenii au 42 de puncte şi au urcat pe locul 4, în vreme ce FC Voluntari este pe 14, cu 27 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri