Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Zinedine Zidane, aproape de preluarea unui club favorit la Liga Campionilor! Mutarea momentului în fotbalul mondial

Premier League Publicat pe 17 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20985954/1/zz.jpg

Zinedine Zidane (50 de ani) este fără contract de mai bine de un an, dar revenirea în antrenorat se poate produce în viitorul apropiat. Deşi a refuzat oferte de la cluburi importante, francezul era decis să accepte propunerea Federaţiei Franceze de Fotbal, de a prelua naţionala, dar în cele din urmă s-a prelungit contractul cu Didier Deschamps.

Acum, francezul este de interes pentru Chelsea, care nu are cel mai bun parcurs în Premier League. Todd Boehly este decis să facă un efort financiar important şi să îl aducă pe Zinedine Zidane, pentru un contract cu multe zerouri.

Pariul cu Graham Potter nu a mers deloc bine. Zidane ar beneficia de cel mai important contract pentru un antrenor, peste cele 40 de milioane brut al lui Cholo (n.r. Diego Simeone). Francezul ar fi plătit cu 50 de milioane brut pe sezon”, sunt spusele lui Eduardo Inda, directorul OKDIARIO.

Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal cere scuze pentru "afirmaţiile nefericite" în legătură cu Zidane

Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF), Noel Le Graet, a cerut scuze pentru "afirmaţiile nefericite" în legătură cu Zinedine Zidane, apărute duminică.

"Aceste afirmaţii nefericite au creat o neînţelegere. Aş dori să-mi prezint scuzele personale pentru aceste remarci care nu reflectă absolut deloc ceea ce gândesc şi nici consideraţia mea faţă de jucătorul care a fost şi antrenorul care a devenit", a afirmat Le Graet, conform AFP.

Duminică, Noel Le Graet a afirmat că nu ar fi afectat dacă Zinedine Zidane ar prelua naţionala Braziliei, subliniind că dacă acesta l-ar fi sunat pentru a veni la echipa Franţei, în locul lui Didier Deschamps, nu i-ar fi răspuns.

”Aş fi surprins dacă ar merge acolo. Dar face ce vrea, nu mă priveşte. Nu l-am întâlnit niciodată, nu ne-am gândit niciodată să ne despărţim de Didier (...) M-ar afecta dacă el va merge acolo? Nu, deloc nu îmi pasă.. Poate merge unde vrea! Poate merge unde vrea, la un club mare, o naţională mare. A încercat Zidane să mă sune? Evident că nu, nici măcar nu aş fi răspuns", a spus Le Graet la RMC Sport, duminică seară.

În ultimele ore, afirmaţiile preşedintelui FFF au stârnit multe reacţii, în special din partea lui Kylian Mbappé sau a ministrului sportului Amélie Oudéa-Castéra.

Şi Real Madrid a reacţionat printr-un comunicat de presă: ”Real regretă aceste declaraţii nefericite împotriva uneia dintre cele mai mari legende ale sportului. Este o lipsă de respect”.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele