Ultima oră
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă

Zlatan Ibrahimovic a numit singurul jucător care l-a impresionat în ultima perioadă: ”E o combinaţie între Inzaghi, Trezeguet şi Vieri”

Premier League Publicat pe 3 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20908685/1/ibra.jpg

Zlatan Ibrahimovic este greu de impresionat, dar, cu toate acestea, modul în care a evoluat în acest sezon de Premier League şi Champions League atacantul Erling Haaland l-a făcut pe suedez să iasă public cu laudele.

Ibrahimovic a rămas surprins plăcut de felul în care Haaland citeşte jocul şi îl consideră, deja, în rândul celor mai buni atacanţi din istorie, considerând că este o combinaţie între Inzaghi, Trezeguet şi Vieri, jucători grei ai anilor 2000.

Îmi place foarte mult Haaland. Este un jucător inteligent, nu face lucruri care nu îi sunt la îndemână. Aşteaptă în faţa porţii şi marchează. Îmi aduce aminte de jucători precum Inzaghi, Trezeguet sau Vieri. De fapt, este o combinaţie între cei trei.

Dacă Guardiola îl va îmbunătăţi? Depinde de orgoliul său, dacă vrea ca jucătorul să devină mai mare decât el sau nu. Pe mine sau pe alţii nu ne-a lăsat”, a spus Zlatan Ibrahimovic, citat de tuttomercatoweb.com.

Oricum, Erling Haaland (22 de ani) i-a adus în pragul ”disperării” pe fanii echipelor adverse, iar un demers incredibil a fost făcut de aceştia, mai în glumă, mai în serios. Au semnat o petiţie prin care cer excluderea nordicului din Premier League, campionat transmis în direct de programele Prima Sport şi aplicaţia www.primaplay.ro.

Nu mai puţin peste jumătate de milion de semnături a adunat petiţia, pentru ca maşinăria nordică de goluri să fie dată afară din fotbalul englez, evident sub formă de ”protest” care nu va avea vreun efect în această direcţie.

În acest sezon, în 16 meciuri, atacantul din Norvegia a adunat 22 goluri şi trei pase decisive. Din acest total, în Premier League are 17 goluri în numai 11  partide.

Zlatan Ibrahimovic a făcut praf PSG

Zlatan Ibrahimovic a acordat un interviu pentru Canal+, care va fi difuzat integral marţi şi miercuri, cu ocazia ultimei etape a Ligii Campionilor, competiţie care e LIVE pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro.

Duminică seara, Canal + a publicat un pasaj în care fostul atacant al PSG-ului, acum la AC Milan, vorbeşte despre experienţa din capitala Franţei.

De când am plecat din Franţa, totul s-a prăbuşit, nu mai este niciun subiect interesant”, spune Ibrahimovic, care a evoluat la PSG între 2012 şi 2016.

Franţa are nevoie de mine, dar eu nu am nevoie de Franţa”, adaugă suedezul.

Chiar dacă sunt Mbappe, Neymar şi Messi, nu este suficient. Pentru că nu este Zeul”, afirmă jucătorul.

Ibrahimovici (41 de ani) a fost primul mare star al clubului din epoca Qatar, marcând 156 de goluri în 180 de meciuri.

Trecut pe la Juventus, Inter Milano, FC Barcelona sau Manchester United, Ibrahimovici a revenit la AC Milan în ianuarie 2020. A fost încoronat campion al Italiei sezonul trecut. A fost operat la genunchi în iunie şi ar urma să revină pe terenurile din Serie A la începutul anului 2023.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele