Ultima oră
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului

VIDEO | Zlatan Ibrahimovic, antrenor după ce şi-a anunţat retragerea? Răspunsul clar oferit de suedez: ”Nu vă părăsesc!”

Staruri din fotbal Publicat pe 5 iun 2023
mail-share icon Email

Marele atacant Zlatan Ibrahimovic şi-a anunţat duminică seară, retragerea din activitate, la 41 de ani. "Este timpul să-mi iau la revedere de la fotbal, nu doar de la voi. Sunt prea multe emoţii acum, hai Milan şi la revedere", a spus Ibra, cu lacrimi în ochi, după meciul echipei AC Milan cu Hellas Verona.

Starul suedez nu a ratat ocazia de a-şi lua adio de la fotbal, cu o declaraţie în stilul caracteristic. Suedezul a fost întrebat şi dacă are de gând să devină antrenor sau manager al unei echipe. 

Fostul mare atacant european nu a oferit un răspuns clar, dar a susţinut că nu are de gând să părăsească lumea fotbalului.

”Deocamdată, vreau să îmi fac timp să mă bucur de ceea ce am realizat în toţi aceşti ani, să savurez. Nu trebuie să decid prea repede, sunt prea multe emoţii acum.

Voi reflecta după această vară. Antrenor sau manager este o mare responsabilitate. Ca antrenor ai mai puţină libertate decât un jucător de a face ceea ce vrei. Dar nu cred că voi părăsi lumea fotbalului”, a spus Zlatan Ibrahimovic. 

După ce a părăsit clubul din oraşul natal Malmö, Ibrahimovic a jucat la Ajax Amsterdam, Juventus Torino, Inter Milano, Barcelona şi AC Milan, înainte de a se alătura echipei Paris-SG în 2012, la începutul proiectului qatarez. El a avut o contribuţie majoră la ascensiunea roş-albaştrilor, atât pe teren, cât şi în afara lui. Bilanţul său la Paris? 180 de meciuri, 156 de goluri şi 61 de pase de gol.

Cu un fizic impresionant şi pasionat de arte marţiale, "Ibra" a fost totuşi abandonat de corpul său. În 2022-23, el a jucat doar patru meciuri pentru lombarzi, marcând un gol şi fiind titularizat o singură dată. De vină au fost accidentările.

Drept urmare, el a fost spectator la meciul de duminică cu Verona. Dar, bineînţeles, el a fost cel care a făcut ştirea anunţând sfârşitul carierei sale.

mail-share icon Email
viewscnt