Ultima oră
LIVE VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! LIVE VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Echipele pe care le poate întâlni CFR Cluj în preliminariile Conference League. Dueluri complicate în faza play-off-ului Echipele pe care le poate întâlni CFR Cluj în preliminariile Conference League. Dueluri complicate în faza play-off-ului
Cine va arbitra turul barajului de menţinere/promovare din Superliga, Dinamo - Csikszereda Cine va arbitra turul barajului de menţinere/promovare din Superliga, Dinamo - Csikszereda
Sorin Pop, campion cu Elcond Zalău şi apoi antrenor al echipei SCM Zalău, a decedat la doar 56 de ani Sorin Pop, campion cu Elcond Zalău şi apoi antrenor al echipei SCM Zalău, a decedat la doar 56 de ani
Ovidiu Popescu, ca şi semnat de formaţia importantă din Superliga. Se va bate la play-off în sezonul viitor Ovidiu Popescu, ca şi semnat de formaţia importantă din Superliga. Se va bate la play-off în sezonul viitor
Tiberiu Căpuşă a semnat cu FC Hermannstadt Tiberiu Căpuşă a semnat cu FC Hermannstadt

”A început el să facă antrenamentele fizice. Păi, Joao, cum ne-am înţeles?”. Mititelu nu a mai rezistat şi a spus lucrurilor pe nume după ce Janeiro a plecat de la FC U Craiova | VIDEO EXCLUSIV

FC U Craiova 1948 Publicat pe 18 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21259728/1/350039526-1010046656667372-2291276793469746410-n.jpg

FCU Craiova 1948 a anunţat despărţirea de tehnicianul Joao Janeiro, care era în funcţie doar de 18 zile.

Janeiro a cerut să fie lăsat să plece din cauza unor probleme personale. Joao Janeiro semnase la 3 iunie un contract pe un sezon.

Între timp, FC U Craiova şi-a anunţat noul antrenor. Nicolae Dică a semnat cu Adrian Mititelu şi va încerca să îi ducă pe olteni în play-off. 

Luni seara, Adrian Mititelu a oferit mai multe declaraţii. Patronul oltenilor a fost întrebat despre Joao Janeiro. El a recunoscut că nu a fost niciun scandal. Totul ar fi plecat de la faptul că antrenorul ar fi dorit să se ocupe de anumite antrenamente, iar aceastea erau efectuate de preparatorul fizic, Dan Vasilică.

Adrian Mitititelu crede foarte mult în preparatorul lui fizic, iar Joao Janeiro nu a putut să treacă peste acest lucru. 

”A început el să facă antrenamentele fizice. Păi, Joao, cum ne-am înţeles?”

”Vă dau cuvântul de onoare că tot ce am stabilit. Nu o sdă ma bag eu. Nu e adevărat. Mă asociază pe mine cu ce face Gigi Becali. Nu este adevărat. Nu există termn de comparaţie.Să presupun ca face. că nu se ştue dacxă face nici el. 

Eu o singură chestie am avut refertoare la preparatorul fizic pentru că asta este percepţia mea şi nimeni nu o poate schimba. Eu am verificat asta şi nu sunt un fraier. Tot ce m-am înţeles cu Janeiro de la început. Dacă depăşim chestia cu preparatorul, mergem mai departe. 

Omul a convenit totul, sută la sută, a semnat contractul, iar după a început el să facă antrenamentele fizice, că el nu face forţă, că nu face aia.

Şi i-am zis săîşi amintească ce am stabilit. L-am rugat frumos că aşa a fost convenţia şi a zis că nu mai sta. El credea că gata dacă face aşa. Eu i-am zis că face ce vrea. Nu a fost niciun scandal”, a spus Adrian Mititelu, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri