Ultima oră
Incredibil! Unul dintre oamenii de bază de la Sepsi va reveni pe teren abia în 2025 | VIDEO EXCLUSIV Incredibil! Unul dintre oamenii de bază de la Sepsi va reveni pe teren abia în 2025 | VIDEO EXCLUSIV
”Am avut un alt plan pentru acest meci”. Bernd Storck, dezamăgit total de cum a decurs jocul cu Universitatea Craiova ”Am avut un alt plan pentru acest meci”. Bernd Storck, dezamăgit total de cum a decurs jocul cu Universitatea Craiova
Andrei Ivan a spart seria nefastă! Gol după mai bine de jumătate de an. ”Sper să marchez la fiecare meci” Andrei Ivan a spart seria nefastă! Gol după mai bine de jumătate de an. ”Sper să marchez la fiecare meci”
Laszlo Dioszegi a lămurit posibilul transfer a lui Alexandru Albu | VIDEO EXCLUSIV Laszlo Dioszegi a lămurit posibilul transfer a lui Alexandru Albu | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alaves - Atletico Madrid 2-0. Ianis Hagi şi Horaţiu Moldovan, lăsaţi pe bancă VIDEO | Alaves - Atletico Madrid 2-0. Ianis Hagi şi Horaţiu Moldovan, lăsaţi pe bancă
E gata! Cât de gravă este accidentarea lui Vlad Chiricheş | VIDEO EXCLUSIV E gata! Cât de gravă este accidentarea lui Vlad Chiricheş | VIDEO EXCLUSIV

A ratat naşterea fiicei sale pregătindu-se pentru o luptă care nu a mai avut loc

Box Publicat de Tudor Moisa pe 7 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/21485276/1/usik.jpg

Ucraineanul Oleksandr Usik a declarat că a ratat naşterea fiicei sale Maria în timp ce se pregătea pentru meciul cu Tyson Fury, care până la urmă a fost amânat.

Soţia ucraineanului, Yekaterina, aştepta cel de-al patrulea copil al lor cam în aceeaşi perioadă cu confruntarea cu Fury, relatează presa engleză.

"Sunt totuşi fericit - se mai întâmplă lucruri, aşa e viaţa", a spus el. "Sunt foarte fericit pentru că acum mă plec în Ucraina. Îmi văd cele două fiice şi pe soţia mea. Mă duc la biserica mea şi mă rog. Un pic de odihnă şi apoi mă întorc în cantonament".

Fury, în vârstă de 35 de ani, este deţinătorul centurii WBC, în timp ce ucraineanul Usik, în vârstă de 37 de ani, deţine centurile WBA, WBO şi IBF.

Meciul de la Riad, pentru unificarea centurilor, a fost amânat de la 17 februarie la 18 mai, după ce Fury a suferit o tăietură la un ochi la antrenament.

Meciul a fost reprogramat de trei ori până acum. Iniţial a fost stabilit pentru Wembley în aprilie 2023, înainte ca negocierile să eşueze în ultimul moment.

Victoria mai grea decât se aştepta a lui Fury împotriva debutantului Francis Ngannou în octombrie a amânat apoi un meci propus în decembrie.

Impresarul lui Usik, Alex Krassyuk, spune că luptătorul său trebuia să boxeze înainte de 18 mai sau riscă să fie deposedat de centura IBF.

Dacă Fury se va retrage din nou, Usik îl va înfrunta pe britanicul Anthony Joshua sau pe Filip Hrgovic, potrivit lui Krassyuk.

Vorbind pentru BBC Sport, Usik a spus că tocmai terminase o sesiune de sparring când a fost anunţat de echipa sa despre accidentarea lui Fury.

"Am zâmbit pur şi simplu", a adăugat el. "Şi am spus 'OK - îmi voi termina antrenamentul şi voi face stretching pentru spate".

mail-share icon Email
viewscnt

Box

Ultimele articole Toate articolele