Ultima oră
Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi” Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi”
EXCLUSIV | Fostul jucător a dat verdictul finalului de sezon în Superliga. „Este cel mai bun U21 din campionatul nostru” + ”Piciorul stâng al lui a zburat peste tribună” EXCLUSIV | Fostul jucător a dat verdictul finalului de sezon în Superliga. „Este cel mai bun U21 din campionatul nostru” + ”Piciorul stâng al lui a zburat peste tribună”
VIDEO | Chelsea - West Ham 5-0. Demonstraţie de forţă pe ”Stamford Bridge” VIDEO | Chelsea - West Ham 5-0. Demonstraţie de forţă pe ”Stamford Bridge”
VIDEO | Dorinel Munteanu, pachet de nervi după partida de la Ploieşti! S-a luat la ceartă cu reporterul VIDEO | Dorinel Munteanu, pachet de nervi după partida de la Ploieşti! S-a luat la ceartă cu reporterul
PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil PSV Eindhoven a cucerit al 25-lea titlu din istorie după un sezon impecabil
Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică Întorsătură de situaţie! Adevăratul motiv al întâlnirii dintre Dan Şucu şi Marius Şumudică

A venit şi răspunsul lui Daniel Pancu, după ce Octavian Popescu l-a acuzat că ”are ceva cu el”. ”Nimeni nu mai poate să facă asta”

România U21 Publicat de Ovidiu Neacşu pe 3 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21303550/1/pancu.jpg

Octavian Popescu a dat două pase de gol în meciul câştigat de FCSB cu 3-0 în faţa Universităţii Craiova, dar după meci nu a ezitat să îşi arate nemulţumirea pentru că nu a fost convocat la naţionala U21.

Jucătorul FCSB-ului a transmis că nu înţelege de ce nu a fost convocat de Daniel Pancu la naţionala de tineret pentru meciul cu Albania U21 din preliminariile EURO 2025. Tavi Popescu a concluzionat că selecţionerul echipei U21 are o problemă personală cu el.

Daniel Pancu a răspuns după declaraţia făcută de jucătorul de 20 de ani şi a explicat motivele pentru care acesta nu a fost convocat.

Sunt foarte bucuros de reacţia lui Tavi Popescu, înseamnă că e viu şi că îşi doreşte să vină la echipa naţională. El a zis că am ceva cu el. Doamne fereşte! În meseria asta sunt exact ca doctorii care depun jurământul, sunt obligat să fiu imparţial. Dimpotrivă, iubesc jucătorii cu asemenea talent.

De exemplu, pasa pe care o dă aseară la primul gol, un exterior cu frână, alea doar Budescu le mai poate da în campionatul nostru. Nimeni nu mai poate să facă asta.

Ce pot să-i spun eu e că selecţia a început pe 20 iulie, când am fost numit. De atunci urmăresc jucătorii. Am fost personal să-l văd la FCSB cu Iaşi, când a fost un pasager, un trecător, a făcut o plimbare timp de o repriză pe teren, la meciul de la Arad privea cum adversarii finalizau şi chiar marcau golurile victoriei. Dacă ar fi să facem selecţia după un meci sau două...”, a spus Daniel Pancu, potrivit GSP.ro.

Declaraţia lui Octavian Popescu 

”Am dat două pase decisive, sunt fericit că mi-am ajutat echipa. E bine că am reuşit să câştigăm şi că nu am primit gol. Am dat două pase de gol, dar nu am făcut un joc bun.

Dacă asta a fost alegerea domnului Pancu. E treaba lui ce face! Ştiu că are ceva cu mine de mai demult. Nu contează. Nu ştiu cu ce i-am greşit lui. Chiar mă aşteptam să fiu convocat. Când am văzut lotul am fost puţin şocat. O să demonstrez pe teren că meritam să fiu convocat. M-a deranjat! Mi-am spus că trebuie să-i demonstrez că meritam şi eu să fiu acolo.

Astăzi am arătat că suntem o echipă, că nu trage fiecare pentru el. Trebuie să alergăm mai mult, să jucăm pentru suporteri.

Stadionul este foarte frumos, ne merge bine. Sperăm să jucăm mai bine. Merg în vacanţă, ce să fac?”, a declarat Tavi Popescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele