Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

Absenţă de marcă la FC ”U” Craiova, înainte de duelul cu CS Mioveni. ”Sper să reuşim să îl recuperăm pentru meciul cu Dinamo”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 31 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20658333/1/fcu.jpg

FC ”U”Craiova – CS Mioveni se joacă azi, de la ora 17:30, în etapa a 3-a a play-out-ului din Casa Liga 1. Partida se vede pe Look Sport şi PrimaPlay.ro! În returul sezonului regular, scorul a fost egal, 0-0.

Oltenii au câştigat ultimul meci din campionat, 2-0, pe terenul Gazului Metan, în timp ce CS Mioveni a învins Chindia Târgovişte cu scorul de 1-0.

În privinţa locurilor din clasamentul play-out-ului, FC U Craiova este pe locul 5, cu 21 de puncte, iar CS Mioveni e pe locul 7, cu 18 puncte. Dacă în returul sezonului regular scorul a fost egal, în tur CS Mioveni s-a impus cu 1-0.

Nicolo Napoli a declarat că a scapat de problemele de lot, însă vineri nu va putea juca un om extrem de important. Este vorba de Juan Bauza, pe care tehnicianul italian speră să-l recupereze pentru etapa următoare, când FC ”U” va da piept cu Dinamo.

 

”Un meci foarte dificil, jucăm cu o echipă care stă bine în teren, are antrenor bun şi se închide bine în faza defensivă şi are contraatac în viteză.

Vom încerca să facem un meci bun şi încercăm să câştigăm. Mai sunt multe meciuri de jucat, dar dacă vom câştiga sunt trei puncte foarte bune pentru clasament.

Pauza a făcut bine, că am lucrat mult cu baieţii, rezultate, drum lung, dar pentru mine echipa este foarte bine acum.

Am o singură problemă de lot. Nu cred că ne vom baza pe Bauza pentru acest meci, însă sper să reuşim să îl recuperăm pentru meciul cu Dinamo.

O victorie cu Mioveni nu înseamnă pentru noi neapărat salvarea de la retrogradare, ci doar câştigarea unui meci, iar apoi ne pregătim pentru meciul următor”
, a spus Napoli, la conferinţa de presă premergătoare partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri