Ultima oră
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris

Accidentarea lui Mihăilă e mai gravă decât se credea. Mijlocaşul este incert şi pentru meciul cu Cagliari

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 13 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20114036/1/man-morutan-parma-fb.jpg

Valentin Mihăilă (21 de ani) s-a accidentat la scurt timp după revenirea de la lotul echipei naţionale. Cei de la Parma News scriu că ar fi vorba despre o o leziuni la nivelul muşchilor adductori.

Sursa mai sus citată scrie că recuperarea este mai anevoioasă decât se credea, Mihăilă nu a fost în lot etapa trecută, în meciul cu AC Milan, pierdut cu 1-3. Fotbalistul se recuperează separat, dar şansele să fie apt pentru următorul meci, care va avea loc sâmbătă contra lui Cagliari sunt destul de meci, dar nu este o exclus să se întâmple un miracol.

Ce fac românii de la Parma, dacă clubul retrogradează?

Victor Becali, impresarul care răspunde de Valentin Mihăilă şi Dennis Man a vorbit despre situaţia celor doi internaţională, dacă Parma va retrograda.

Totul ţine de club şi de ofertele pe care fotbaliştii le vor primi. Victor Becali a dat de înţeles că există interes din partea mai multor cluburi.

„Echipa nu prea e într-o situaţie foarte bună. Dar lui Man îi merge bine. S-a acomodat destul de repede, e titular. Echipa nu-şi merită locul în zona retrogradării. Trebuia să aibă cel puţin 6 puncte în plus. Totuşi, e Serie A, chiar dacă unii spun că se bate la retrogradare. Asta e situaţia acum, nu ştiu ce va fi.
 

Sunt oameni care întreabă care e situaţia lui acolo, dar nu înseamnă că există o ofertă acum. Nimeni nu face acum ofertă. Tatonările încep şi se întreabă de situaţia lui. O echipă care i-ar dori pe Man sau Mihăilă trebuie ca prima dată să ia legătură cu Parma. Oameni din angrenajul echipelor întreabă în stânga şi în dreapta. E devreme deocamdată.

Evoluţiile lor pot să mă ducă la gândul că sunt echipe.... Poate clubul zice «Nu! Rămân aici». Sau poate clubul ajunge la o înţelegere, o combinaţie cu alt club”
, a declarat Victor Becali, pentru GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele