Ultima oră
Răzvan Lucescu pierde duelul cu Olympiakos şi cade pe 3 în Grecia Răzvan Lucescu pierde duelul cu Olympiakos şi cade pe 3 în Grecia
Va juca Ştefănescu cu FCSB? "A primit cartonaş galben" | VIDEO EXCLUSIV Va juca Ştefănescu cu FCSB? "A primit cartonaş galben" | VIDEO EXCLUSIV
Corona Braşov, succes în primul meci al finalei Diviziei A la volei Corona Braşov, succes în primul meci al finalei Diviziei A la volei
Incredibil! Unul dintre oamenii de bază de la Sepsi va reveni pe teren abia în 2025 | VIDEO EXCLUSIV Incredibil! Unul dintre oamenii de bază de la Sepsi va reveni pe teren abia în 2025 | VIDEO EXCLUSIV
”Am avut un alt plan pentru acest meci”. Bernd Storck, dezamăgit total de cum a decurs jocul cu Universitatea Craiova ”Am avut un alt plan pentru acest meci”. Bernd Storck, dezamăgit total de cum a decurs jocul cu Universitatea Craiova
Andrei Ivan a spart seria nefastă! Gol după mai bine de jumătate de an. ”Sper să marchez la fiecare meci” Andrei Ivan a spart seria nefastă! Gol după mai bine de jumătate de an. ”Sper să marchez la fiecare meci”

Acord cu Dani Coman! Fostul portar revine în SuperLigă: "Suntem la stadiul de contract!". UPDATE: Ultimele informaţii

Superliga Publicat pe 24 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20990012/1/coman.png

Dani Coman revine în SuperLigă! Fostul portar e aproape să bată palma cu Hermannstadt, clubul de la care a plecat în urmă cu cinci luni, lipsind doar semnarea contractului.

UPDATE: Dani Coman a confirmat, marţi, 24 ianuarie, că este la un pas să bată palma cu sibienii.

”Mâine dimineaţă (n.r. – miercuri, 25 ianuarie) am o ultimă discuţie cu ei şi sper ca la 11:30 să fiu la antrenament. Vedem mâine dimineaţă. Mai sunt de semnat actele, atât. La fotbal se pot întâmpla lucruri într-o oră, dar într-o noapte…”, a declarat Coman, pentru as.ro.


Curtat de CFR Cluj şi Universitatea Cluj, Coman înclină spre Hermannstadt, echipa pe care a promovat-o în SuperLigă alături de Marius Măldărăşanu. Plecat în urmă cu jumătate de an de la Sibiu din cauza situaţiei financiare, Coman a revenit la gânduri bune faţă de Hermannstadt şi are un acord verbal cu conducerea clubului:

"Momentan, Dani Coman este în Sibiu. O să vină la meci. Eu zic că înclină către Sibiu, 90%. Cred că şi stadionul este un factor important, e o sursă de venit pentru noi.

Aici deciziile sunt mai uşor de luat. Nu e ca la CFR Cluj, acolo pretenţiile sunt mai mari. Până nu e semnat, nu a revenit, dar verbal există o înţelegere. Suntem doar la stadiul de contracte acum", a declarat Claudiu Rotar, unul dintre finanţatorii de la Hermannstadt, citat de as.ro.

"E perfect adevărat (n.r. că trebuia să ia o decizie în privinţa echipei cu care va semna, la începutul acestui an), dar imediat după sărbători am avut nişte probleme personale.

Am fost plecat. Abia mâine mă întorc. Şi, de mâine, o să mă gândesc bine în ce direcţie o să merg. E adevărat că am avut discuţii cu CFR-ul, cu Hermannstadt, chiar au dat şi un comunicat, pentru că ei îşi doresc mult să mă întorc. E o echipă care mi-a rămas în suflet, pe care eu împreună cu Radu Neguţ am făcut-o de la A la Z. Deci, nimeni altcineva decât noi doi. Meritul lui Măldă (n.r. Marius Măldărăşanu) şi al staff-ului e că ei au antrenat echipa. Dar săptămâna asta cu siguranţă mă hotărăsc. Repet, din cauza problemelor pe care le-am avut a trebuit să fiu plecat o perioadă. De abia mâine mă întorc. De mâine, o să discut cu toţi care mă caută. Sunt echipe care m-au mai sunat, şi din Bucureşti, şi de pe lângă Bucureşti", spunea Coman, săptămâna trecută.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele