Ultima oră
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie

Adi Mutu, sincer când a fost întrebat dacă vrea jucători de la FCSB, după ce a umilit echipa lui Becali: ”Trebuia să câştigăm neapărat!” | VIDEO

Rapid Publicat pe 27 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21211380/1/captura-ecran-869.png

Echipa Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, scor 5-1, formaţia FCSB, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă.

Rapid a avut un start incredibil pe Arena Naţională, într-un meci fără nici o miză. Giuleştenii au deschis scorul prin Luckassen, în minutul 7. Zece minute mai târziu, Pănoiu a şutat de la marginea careului, balonul a fost deviat şi a intrat în plasă, pentru 2-0.

În minutul 26 a înscris şi Paul Iacob, iar la pauză era 3-0 pentru Rapid. În minutul 34, partida a fost întreruptă în două rânduri, pentru câte două minute, după ce galeria FCSB-ului a aruncat cu torţe în teren şi a avut scandări rasiste la adresa echipei adverse.

La începutul reprizei secunde, FCSB a efectuat patru schimbări, iar unul dintre jucătorii nou intraţi a redus din diferenţă. Octavian Popescu a marcat în minutul 58 şi a fost eliminat în minutul 63, după ce l-a lovit pe Funsho Bamgboye. Atacantul nigerian a reuşit apoi o dublă, în minutele 68 şi 79, ducând scorul la 5-1. 

La finalul meciului, Adrian Mutu a oferit mai multe declaraţii. El a fost întrebat dacă Rapid este interesată să transfere fotbalişti din echipa lui Becali. 

”Trebuia să câştigăm neapărat!”

”Scorul mai puţin contează. Nici cele trei puncte nu mai contau. A fost o victorie a orgoliilor. Trebuia să câştigăm neapărat. Dacă am făcut-o într-o manieră categorică, e şi mai bine. Am fost mai motivaţi, am debutat şi câţiva copii. Alegerile făcute au fost pentru a se obişnui cu atmosfera unui meci important, cu tensiunea unui derby, chiar dacă s-a mai pierdut această presiune.

Mă bucur că echipa a tratat serios acest meci. Mergem în vacanţă, o vacanţă meritată, iar, peste trei săptămâni, vom începe cantonamentul.

Vom vedea ce decizii vom lua, cu siguranţă vor fi şi plecări. Vreau să mă bucur de această victorie. Sunt 11 luni de muncă, mi s-a părut un sezon foarte lung, cu stres, presiune mare. Abia aştept să plec în vacanţă.

Când reprezinţi Rapidul, o victorie împotriva FCSB-ului îndulceşte orice, e normal. Nu m-am gândit să plec. Cred în această echipă, cred că poate evolua. Ne-am îndeplinit obiectivul principal. În play-off, am văzut limitele echipei, ştim ce să îmbunătăţim.

Am fost contestat, se întâmplă, toţi antrenorii au fost contestaţi, inclusiv Dan Petrescu. Vreau să îi asigur că îmi fac datoria sută la sută, îmi iau munca în serios. Am înţeles în anumite momente că în viaţa unei echipe sunt şi momente mai puţin bune.

(n.red. de câţi jucători de la FCSB sunteţi interesat?) Sunt interesat doar de jucătorii mei”, a spus Adrian Mutu, la finalul meciului.

FCSB a încheiat campionatul pe locul secund, cu 46 de puncte, în timp ce Rapid ocupă locul 5 în play-off, cu 38 de puncte. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele