Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

Adi Vasile, în culmea fericirii după succesul cu Ferencvaros. "Câteodată trebuie să încercăm să nu căutăm perfecţiunea, e un lucru pe care mi l-am spus toată viaţa şi îl spun şi jucătoarelor”

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 18 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19517903/1/vasile.jpg

CSM Bucureşti a câştigat cu scorul de 25-19, contra maghiarelor de la Ferencvaros, în etapa cu numărul IV a grupelor Ligii Campionilor la handbal feminin.

La final, Adi Vasile nu şi-a putut ascunde bucuria celei de a treia victorii în Liga Campionilor. Tehnicianul a declarat că victoria a fost una clară, chiar dacă elevele sale nu au prestat cel mai bun joc posibil.

"Câteodată trebuie să încercăm să nu căutăm perfecţiunea, e un lucru pe care mi l-am spus toată viaţa şi îl spun şi jucătoarelor. Da, poate nu este cel mai bun meci de handbal pe care l-am făcut, cu siguranţă, dar e o victorie foarte clară. Fiecare jucătoare este foarte importantă în echipă. Nu cred că vreo jucătoare vreodată o să poată să câştige de una singură. Este strict un sport de echipă şi Cristina este o jucătoare de echipă", a spus Adi Vasile, imediat după meci.

Fetele de la CSM Bucureşti sunt pe locul 3 în grupa A a Ligii Campionilor, cu şase puncte, cu unul mai puţin decât Kristiansand şi Rostov-Don, care sunt la egalitate pe primul loc.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele