adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Adrian Cristea îl aduce cu picioarele pe pământ pe Octavian Popescu: ”Sunt sute ca el pe afară!”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 19 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20745504/1/oct-2.jpg

Adrian Cristea, fostul mijlocaş al celor de la FCSB şi Dinamo, nu este impresionat de Octavian Popescu (19 de ani).

”Prinţul” a afirmat că în campionatele externe sunt sute de fotbalişti ca ”perla” lui Gigi Becali şi că acesta a confirmat doar la FCSB, motiv insuficient pentru a cere sume astronomice pentru vânzarea sa, aşa cum procedează finanţatorul ”roş-albaştrilor”.

Cu toate acestea, Octavian Popescu se numără printre favoriţii lui Adrian Cristea din Casa Liga 1, alături de rapidiştii Horaţiu Moldovan şi Rareş Ilie, şi de colegul său Ştefan Târnovanu.

”Fotbalul românesc e într-o beznă totală. E un întuneric total! Grav este că nu se vede nicio luminiţă. Nu ştim încotro ne îndreptăm. Cauzele sunt multiple. De la vârf, până la bază, la copii şi juniori.

În Brazilia şi Argentina, fiecare echipă are jucători talentaţi. Sunt sute de Octavian Popescu pe afară. Campionatul nostru e slab! Nu reprezintă nimic în Europa. El a jucat doar la FCSB. În Europa joacă? Nu! În echipa naţională? Nu! Atunci pe ce să ceri 50 de milioane?

La noi, mă mai uit doar la meciuri importante, nu pot să mă mai mult la Academica Clinceni cu Gaz Metan. Nu e o imagine bună ce se întâmplă cu aceste echipe. Îmi plac Octavian Popescu, Rareş Ilie, Horaţiu Moldovan, Târnovanu de la FCSB.”, a declarat Adrian Cristea, potrivit PlaySport.

10 goluri şi 4 pase de gol sunt realizările lui Octavian Popescu în 36 de meciuri din sezonul trecut, în Casa Liga 1, la FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele