Ultima oră
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”

Adrian Mihalcea nu ar fi surprins dacă Daniel Celea ar ajunge la FCSB

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 21 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20827231/1/fcsb-chindia-targoviste-superliga-superbet-14-08-2022-2.jpg

FCSB îşi propune să îşi întărească defensiva, după un start de sezon dezamăgitor în Superligă şi, mai ales, după ce a ajuns să tremure serios pentru calificarea în grupele Conference League, în urma eşecului suferit în faţa norvegienilor de la Viking, scor 1-2 pe Arena Naţională, în manşa tur a play-off-ului celei de-a treia competiţii europene intercluburi.

Fundaşul central Daniel Celea, de la Chindia Târgovişte, se numără pe lista stoperilor doriţi de finanţatorul ”roş-albaştrilor”, Gigi Becali, potrivit ProSport. Adrian Mihalcea, antrenorul târgoviştenilor, a spus că nu ar fi surprins deloc dacă Celea ar ajunge să evolueze pentru FCSB.

”Sper să nu mai plece, dar câteodată eşti legat de mâini şi de picioare şi nu poţi să faci altceva. Sunt clauze dacă sunt plătite, pot pleca şi nu ai ce să faci. Daniel e un jucător important pentru lotul nostru şi mi-ar plăcea să rămână în continuare.

Nu m-ar surprinde deloc să ajungă la FCSB, de la începutul campionatului a jucat şi a făcut-o destul de bine în marea majoritate a partidelor. Are calităţi şi bineînţeles că poate să crească într-un mediu în care şi joacă meci de meci”, a declarat Adrian Mihalcea, antrenorul Chindiei Târgovişte. 

ACSO Filiaşi, Sporting Roşiori, Pandurii II, UTA, Pandurii, CS Mioveni, Sepsi şi LKS Lodz sunt celelalte formaţii la care a evoluat Daniel Celea de-a lungul carierei. El a bifat 13 partide în sezonul trecut din Liga 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele