Ultima oră
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Adrian Mihalcea nu şomează! Preia o echipă importantă din Liga 2

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 4 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20878336/1/adi-mihalcea-chindia-1.jpg

Unirea Constanţa a învins surprinzător pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Gloria Buzău, în etapa a opta din Liga 2 Casa Pariurilor.

Eşecul se pare că i-a fost fatal lui Cristi Pustai. Conform celor de la Buzăul Sportiv, experimentatul tehnician va fi demis. Iar favorit să îi ia locul este Adrian Mihalcea, care urmează să îl aibă alături pe Vali Stan, actualul principal de la Metalul Buzău.

Mihalcea a mai pregătit în afară de Chindia pe: Unirea Slobozia, ACS Berceni, Dunărea Călăraşi, UTA Arad, CS Mioveni, Dinamo. El va avea o misiune complicată la FC Buzău, deoarece gruparea ocupă locul 8, cu 13 puncte marcate, însă la doar două lungimi de un loc de play-off.

A fost înlocuit de Toni Petrea la gruparea dâmboviţeană

”Am intrat foarte bine în repriza a doua, cu două ocazii mari. Am dominat copios şi ultimele 25 de minute. S-au dăruit, au înţeles că era o şansă mare pentru noi azi. N-am reuşit şi din păcate uitaţi-vă în ce situaţie suntem.

Cred că se vor lua măsuri. Dacă aş fi câştigat aici, aş fi continuat, aşa ne-am înţeles. Aşa, nu văd cum să rămân. Echipa e blocată în faţa porţii. Am condus multe jocuri, dar nu am câştigat. Chiar nu sunt supărat. Au alergat până în ultimul minut, dar asta a fost. Fotbaliştii au nevoie de un declic, e clar că e nevoie de o schimbare”, a spus Adrian Mihalcea, după eşecul cu ”U” Cluj, ultimul său meci la Chindia.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele