Ultima oră
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo
Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar Guvernul SUA va plăti 139 de milioane de dolari victimelor agresiunilor sexuale comise de Larry Nassar

Adrian Mititelu lansează "asaltul" în mercato. Alte două ţinte, după Gicu Grozav

FC U Craiova 1948 Publicat pe 24 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20716916/1/mititelujr.jpg


Scăpată de emoţiile retrogradării cu multe etape înainte de finalul play-out-ului, FC U Craiova se pregăteşte pentru un sezon în care vrea să atace intrarea în play-off, iar Adrian Mititelu face eforturi pentru a crea o echipă competitivă. După ce a dat startul negocierilor cu Gicu Grozav, omul de afaceri craiovean a găsit şi doi fundaşi centrali care să asigure o defensivă de fier în următoarea stagiune: Andrei Chindriş (23 de ani) şi Paul Iacob (28 de ani).
 
După restructurările de la nivelul lotului din această vară, FC U Craiova a mai rămas cu doi fundaşi centrali de meserie, Paramatti şi Kovacic, iar Nicolo Napoli va renunţa la fostul căpitan Bradley Diallo. Cum tehnicianul italian i-a transmis deja lui Adrian Mititelu că e nevoie de întăriri pe acest post, patronul s-a pus în mişcare, iar ProSport anunţă că cele două ţinte sunt Andrei Chindriş şi Paul Iacob.
 
Dorit insistent în trecut de Gigi Becali, Chindiriş a fost vândut în vara lui 2021 de FC Botoşani în Portugalia, la Santa Clara, de unde a plecat după doar şase luni. Liber de contract, Chindriş are mai multe propuneri, printre care FC Botoşani şi FC U Craiova, dar nu ar mai vrea să se întoarcă la clubul care l-a vândut cu 220.000 de euro în luna august a anului trecut.
 
Paul Iacob, care a jucat 28 de meciuri pentru Chindia şi are în spate câteva sezoane bune în Casa Liga 1, va deveni liber de contract după returul barajului dintre târgovişteni şi Concordia Chiajna, iar şansele să rămână sub comanda lui Emil Săndoi sunt mici. Mititelu se bazează pe partea financiară, putând să-i ofere stoperului un salariu mai tentant decât cel de la Târgovişte pentru a-l convinge să vină în Bănie.
 
Deşi e mai tânăr decât Iacob, Chindiriş valorează 600.000 de euro, în timp ce fundaşul central şlefuit de Hagi e cotat la un milion de euro.
 
mail-share icon Email
viewscnt