Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Adrian Mutu, după şapte victorii consecutive la Rapid: ”Pentru mine e doar o statistică!”. Relaţia ”Briliantului” cu Rareş Ilie

Rapid Publicat pe 28 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20688576/1/mutu-4.jpg

Tehnicianul Adrian Mutu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu îl impresionează seria de victorii pe care a înregistrat-o de când a fost numit pe banca Rapidului.

“Un joc dificil, ţinând cont că pentru Chindia e un meci foarte important pentru a evita barajul. Pentru ei e un meci capital şi ne aşteptăm la o reacţie puternică. Sunt conştient că traversăm o perioadă foarte bună, ne aflăm pe primul loc în play-out. Vom încerca să rămânem acolo. Aceste şapte meciuri câştigate au trecut, pentru mine e doar o statistică. Cel mai important e ca mâine să ne facem datoria. Şi să avem cât mai multă încredere în noi pentru că victoriile aduc victorii şi probabil moralul nostru va fi din ce în ce mai bun.

Pentru mine cel mai important e să reuşesc să duc Rapidul la barajul pentru Conference League. Pe plan personal nimic nu contează. Vreau doar să-mi fac treaba la Rapid bine, să le ofer suporterilor satisfacţie şi să ofer clubului rezultate, pentru că de-asta am fost angajat. E important clubul să reuşească să se ducă la baraj. Dacă credem că merităm, trebuie să demonstrăm pe teren în fiecare meci care a mai rămas. Să rămânem cu picioarele pe pământ pentru că nu am rezolvat nimic în momentul de faţă. Vom avea de muncă, de alergat, dar asta este meseria, trebuie să o respectăm, să respectăm tricoul. Golurile vin din talentul pe care îl au jucătorii, nu datorită antrenamentelor pe care le fac eu.", a declarat Mutu.

Despre jucătorul Rareş Ilie, antrenorul a afirmat că are grijă de el ca un părinte şi încearcă să-l ţină cu picioarele pe pământ.

"Mă bucur că a dat multe goluri de când am venit eu. Am grijă de el şi îl ţin cu picioarele pe pământ, ca un părinte, ca să spun aşa, moral şi o bătăiţă preventivă ca să nu şi-o ia în cap. Dar el este un băiat inteligent, se vede că provine dintr-o familie serioasă şi cu anumite principii, de aceea când îi vedeţi modul lui de a se comporta este unul corect, de profesionist, şi trebuie să continue. Îi spun public probabil la fiecare conferinţă că nu s-a întâmplat nimic, nu a obţinut nimic şi trebuie să continue pe acest drum pentru că abia de-acum încolo pretenţiile au crescut în ceea ce-l priveşte. Aşteptările de la el vor fi şi mai mari", a precizat Mutu.

El a mai spus că îi pare rău de gafa comisă de portarul echipei Inter Milano, Ionuţ Radu, în meciul de la Bologna: "Îmi pare rău pentru el. A fost o şansă pentru el să apere. Probabil dacă nu încerca să paseze lucrurile stăteau altfel. Sper să îşi revină repede, e un portar tânăr şi pe viitor sper să devină important pentru echipa naţională."

FC Rapid va întâlni, vineri, în deplasare, de la ora 20:30, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele