Ultima oră
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă

Adrian Mutu, mesaj direct înaintea derby-ului Rapid - CFR: "Nu cred! Nu suntem nou-veniţi în fotbal"

Rapid Publicat pe 29 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20903194/1/310603285-646427123558147-5980215444714910567-n.png


Adrian Mutu a prefaţat derby-ul Rapid - CFR (duminică, ora 21:00, live pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro) şi a avut un mesaj pentru Cristi Balaj.
 
Preşedintele campioanei anunţase că Dan Petrescu va prioritiza meciul de joi, cu Ballkani, decisiv pentru calificarea în primăvara europeană, dar Mutu nu crede varianta înaintată de Balaj. Antrenorul Rapidului se aşteaptă ca rivalii să folosească cel mai bun prim 11 la meciul din Giuleşti, mai ales că Farul a luat, deja, un avans important în fruntea SuperLigii:
 
"Întâlnim o echipă experimentată, obişnuită cu orice fel de presiune. Nu doar echipa, ci şi antrenorul. Noi trebuie să rezistăm în faţa maturităţii lor. Va fi un meci foarte dificil. Ştim foarte bine ce au făcut în ultimii 5 ani. 
 
Va fi un meci în care trebuie să ne autodepăşim. Faptul că au pierdut cu Sivasspor nu îl văd ca un avantaj pentru noi. E o şansă pentru ei de a-şi reface moralul. E o echipă obişnuită să joace pe două fronturi. Trebuie să fim concentraţi!
 
Nu ştiu dacă să cred sau nu ce spune domnul Balaj. Nu cred că vor veni să facă act de prezenţă. Nu suntem nici noi nou-veniţi în fotbal, ştim că anumite declaraţii sunt făcute ca să ne adoarmă. 
 
În ceea ce priveşte situaţia lor financiară nu pot să vorbesc, nu e de competenţa mea. Aş vrea să meargă mai departe în Conference League, ar fi o mândrie pentru noi", a spus Mutu, în conferinţa de presă pe care a susţinut-o sâmbătă.
mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele