Ultima oră
Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic” Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic”
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-1, în direct la Prima Sport 1! Nistor egalează din penalty în prelungirile primei reprize VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-1, în direct la Prima Sport 1! Nistor egalează din penalty în prelungirile primei reprize
CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii
Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari
Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen. A trecut de o jucătoare mult mai bine clasată în ierarhia WTA Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen. A trecut de o jucătoare mult mai bine clasată în ierarhia WTA

Adrian Neaga, izgonit din Ghencea de comportamentul ultraşilor CSA Steaua: ”M-am simţit prost faţă de copilul meu!”

Liga II Publicat de Emanoil Ursache pe 23 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20867761/1/steaua-bucuresti-rapid-bucuresti-3-3-divizia-a-21-03-2004.jpg

Adrian Neaga, unul dintre cei mai mari susţinători ai FCSB în conflictul de identitate cu CSA Steaua, a anunţat că nu va mai călca niciodată pe stadion la un meci disputat de divizionara secundă.

Prezent în Ghencea la partida din prima etapă a Ligii a 2-a, încheiat de ”militari” 1-1 cu Metaloglobus, ”Rică” Neaga susţine că a fost înjurat de ultraşii din ”Peluza Sud”, care în trecut îl idolatrizau, tocmai pentru că o consideră pe FCSB adevărata Steaua Bucureşti.

Neaga, înjurat de faţă cu copilul său

"Sunt puţin supărat pentru că am fost la meciul celor de la Armată, nici nu ştiu cum să îi numesc. Îmi pare rău că suporterii s-au divizat, dar acei suporteri de la meciul cu Metaloglobus, la care am fost, şi m-au înjurat, sunt aceiaşi suporteri pe care eu i-am făcut fericiţi.

Nu că nu m-aş fi aşteptat, dar să mă numeşti oier, FCSB-ist, fiind cu copilul lângă mine, este urât!", a declarat Adrian Neaga pentru ProSport.

El a mărturisit că a plecat de la meci la pauză, fiindcă înjurăturile suporterilor CSA Steaua l-au făcut să se simtă prost faţă de propriul copil, care ştia că ”eu am făcut performaţă şi o iubesc pe Steaua, dar Steaua din Liga 1!”.

"Nu voi mai călca niciodată la CSA Steaua. Acolo am prieteni, eu chiar aş vrea CSA în prima ligă să joace cu Steaua (n.r.- FCSB). Pentru mine, FCSB, aşa cum i se spune, este Steaua. De asta m-au şi înjurat. Treaba lor, să susţină o echipă înfiinţată în 2017, dar cât timp eu am făcut ceva pentru Steaua şi am jucat pe acel teren, unde şi acum spun că ar trebui să joace adevărata Steaua, nu trebuie să mă înjure.

Aşa cum s-au divizat ei şi ţin cu echipa aia, şi eu ţin cu Steaua. La pauza meciului am plecat, m-am simţit prost faţă de copilul meu pentru că mă întreba de ce mă înjură, el ştiind că eu am făcut performaţă şi o iubesc pe Steaua, dar Steaua din Liga 1!", a mai completat fostul atacant, conform sursei citate.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele