Ultima oră
FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii! FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii!
Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic Benzema a semnat cu Al Ittihad şi va avea un pachet salarial astronomic
Jucător din Belarus, transferat de CSM Constanţa Jucător din Belarus, transferat de CSM Constanţa
Presa spaniolă, omagiu pentru Benzema: ”Adios y gracias!” Presa spaniolă, omagiu pentru Benzema: ”Adios y gracias!”
PSV va avea pe bancă tehnică un fost antrenor de la Ajax PSV va avea pe bancă tehnică un fost antrenor de la Ajax
Arina Sabalenka a primit din nou permisiunea de a lipsi de la conferinţa de presă de la Roland Garros Arina Sabalenka a primit din nou permisiunea de a lipsi de la conferinţa de presă de la Roland Garros

Adrian Porumboiu se implică în scandalul dintre Edi Iordănescu şi Ianis Hagi: ”Sunt de partea lui!”

Echipa nationala Publicat pe 24 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21074516/1/porumboiu.jpg

S-a iscat un mare scandal în momentul în care Edi Iordănescu a decis să nu îl convoace pe Ianis Hagi la echipa naţională pentru cele două meciuri din preliminariile pentru EURO 2024, cu Andorra (25 martie) şi Belarus (28 martie).

Ianis Hagi, revenit după o accidentare care l-a ţinut mult timp departe de teren, nu a bifat multe minute în tricoul lui Rangers. Jucătorul de 24 de ani a jucat pentru Rangers în 5 meciuri oficiale (3 de campionat şi două de cupă), în care a adunat 88 de minute.

Edi Iordănescu a intrat chiar într-un conflict cu Gică Hagi, care nu a fost mulţumit de decizia selecţionerului. El a postat un mesaj prin intermediul reţelelor sociale. 

Adrian Porumboiu, fostul patron de la Vaslui, a vorbit despre acest subiect. El susţine că Ianis Hagi trebuia chemat la naţională, pentru a avea un moral mai bun. 

”Sunt de partea lui!”

”Nu avea ce altceva să cheme. Sunt toţi acolo. Doar acel discutat caz al lui Ianis Hagi. Trebuia chemat pentru moralul lui, pentru moralul echipei. Îi demonstrezi că echipa naţională are nevoie de el.

Nu trebuie să stăm, să îl înjurăm pe Edi. Nu l-a chemat, e o greşeală de apreciere, morală, faţă de jucător şi chiar faţă de lot. Sunt de partea lui Ianis, n-am treabă cu Gică Hagi. Sunt de partea lui Ianis care, într-un final, adevărata echipei naţionale, care va obţine rezultate, se va forma în jurul lui.

Are un talent imens, este singurul jucător pe care îl vedem, cum se spune, la televizor. Este şi stângaci şi dreptaci, are talent. Nu văd un alt lider. Hagi are tot dreptul să vorbească, cum are şi Anghel Iordănescu tot dreptul să vorbească. Pentru părerea mea, este un talent unic. Nu văd alt jucător mai talentat”, a spus Porumboiu, potrivit Playsport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri