Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti

Handbal Publicat de Tudor Moisa pe 21 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21599496/1/28042024-csmbucuresti-metz-481.jpg

Clubul Sportiv Municipal Bucureşti şi tehnicianul Adrian Vasile se despart după ce echipa de handbal feminin nu a obţinut calificarea în Final4-ul EHF Champions League în faţa echipei franceze Metz Handball. Adrian Vasile a rămas la conducerea tehnică a formaţiei până la finalul campionatului câştigat din nou de CSM Bucureşti, anunţă clubul bucureştean.

În actualul sezon, CSM Bucureşti a ajuns pentru a 9-a oară consecutiv în sferturile de finală ale EHF Champions League, drumul spre Final4-ul de la Budapesta fiind oprit de Metz Handball, una dintre marile favorite ale sezonului actual de Liga Campionilor. Neîndeplinirea obiectivului european duce la despărţirea de antrenorul Adrian Vasile la finalul sezonului competiţional, aşa cum CSM Bucureşti a anunţat public încă din luna noiembrie a anului trecut.

Adrian Vasile a fost cooptat în staff-ul CSM Bucureşti încă din anul 2014 şi a fost numit în octombrie 2019 antrenor principal al echipei, fiind practic implicat în mod direct în toate succesele clubului. Din cei 5 ani petrecuţi la clubul bucureştean ca principal, primul sezon a fost întrerupt de pandemia de Covid atât în EHF Champions League, unde echipa era calificată în sferturile de finală, cât şi în Liga Florilor MOL, unde CSM era în vârful clasamentului, la egalitate de puncte cu rivala SCM Rm. Vâlcea, dar cu un joc mai puţin disputat. În următorii 4 ani a câştigat de trei ori liga naţională de handbal feminin, Cupa şi Supercupa României. În EHF Champions League, echipa a ajuns mereu în faza sferturilor de finală, adunând în total 9 prezenţe în primele 8 formaţii, performanţă cu care nu se mai poate mândri decât Gyor ETO. După ratarea calificării în Final4-ul EHF Champions League, Adrian Vasile a condus echipa în cele patru etape din campionatul intern rămase până la sfârşitul sezonului, conform înţelegerii cu conducerea clubului. Astfel partida cu SCM Universitatea Craiova de vineri 17 mai a fost ultima pentru CSM Bucureşti cu Adrian Vasile antrenor principal.

"Sunt mândru de cei zece ani în care am lucrat la CSM Bucureşti. Aici am putut experimenta toate aspectele profesiei de antrenor şi am acumulat o experienţă fantastică. Sunt mândru de toate titlurile pe care le-am câştigat cu clubul în ultimii ani, sunt mândru de staff-ul şi jucătoarele alături de care am lucrat, precum şi de oamenii din club şi de fanii noştri fantastici. CSM a devenit o parte din viaţa mea, iar acum vreau să folosesc toate cunoştinţele câştigate într-un club atât de puternic pentru un nou proiect în handbal. Aştept cu nerăbdare viitorul şi drumul care mi se aşterne înainte”, a declarat Adrian Vasile.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele