Ultima oră
VIDEO | CFR Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Se anunţă un duel interesant în Gruia VIDEO | CFR Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Se anunţă un duel interesant în Gruia
VIDEO | Hermannstadt - FCU Craiova, ASTĂZI, ora 17:00, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro! Sibienii pot urca pe loc de play-off VIDEO | Hermannstadt - FCU Craiova, ASTĂZI, ora 17:00, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro! Sibienii pot urca pe loc de play-off
Union St Gilloise dă lovitura şi se califică în detrimentul lui Eintracht Frankfurt. Rezultatele din play-off-ul Conference League Union St Gilloise dă lovitura şi se califică în detrimentul lui Eintracht Frankfurt. Rezultatele din play-off-ul Conference League
Sparta Praga a eliminat-o pe Galatasaray din Europa League, după un succes clar în retur Sparta Praga a eliminat-o pe Galatasaray din Europa League, după un succes clar în retur
Revine Gabi Tamaş în Superliga? ”Am o relaţie foarte strânsă de prietenie” Revine Gabi Tamaş în Superliga? ”Am o relaţie foarte strânsă de prietenie”
VIDEO | Torino - Lazio 0-2. Romanii câştigă restanţa şi se apropie de un loc de cupă europeană VIDEO | Torino - Lazio 0-2. Romanii câştigă restanţa şi se apropie de un loc de cupă europeană

Adunarea Generală a FRF va avea loc în 26 aprilie. Deciziile Comitetului Executiv al federaţiei

Echipa nationala Publicat pe 22 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21071152/1/frf.jpg

Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal va avea loc în data de 26 aprilie, cu începere de la ora 11:00, a decis, miercuri, Comitetul Executiv al FRF.

AG se va desfăşura Casa Fotbalului, în Sala Nicolae Dobrin, după ce în ultimii trei ani a avut loc la Arena Naţională şi la CNF Mogoşoaia.

Pe de altă parte, în şedinţa Comitetului Executiv al FRF s-a aprobat documentul care stabileşte termenii de cooperare în FRF şi Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Non-Amatori din România (AFAN). Documentul urmăreşte colaborarea instituţională între cele două organizaţii în vederea implementării regulamentelor FIFA, UEFA, FIFPro, Comisiei Europene, a legislatiei şi a acordurilor semnate între FIFA şi FIFPro sau între UEFA şi FIFPro, precum şi orice alt astfel de document ce va fi încheiat în viitor.

Totodată, memorandumul aprobat stabileşte colaborarea instituţională între cele două organizaţii prin dezvoltarea unui dialog social permanent şi prin acţiuni comune în interesul fotbalului românesc care să urmărească prioritar dezvoltarea activităţii fotbalistice, îmbunătăţirea legislaţiei sportive, formarea continuă a jucătorilor de fotbal, atât pentru cariera activă, cât şi pentru perioada de după încheierea activităţii fotbalistice, notează frf.ro.

Deciziile luate miercuri de Comitetul Executiv

Aprobă cu unanimitate de voturi convocarea Adunării Generale Ordinare a FRF pentru data de 26 aprilie 2023, orele 11:00, la sediul FRF, sala Nicolae Dobrin, şi Ordinea de zi a acesteia.

Ia act de informarea Administraţiei de Licenţiere cu privire la Nota de interpretare aferentă Regulamentelor de licenţiere şi certificare.

Aprobă cu unanimitate de voturi semnarea Memorandumului dintre Federaţia Română de Fotbal şi Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Non-Amatori.

Aprobă cu unanimitate de voturi mandatarea preşedintelui FRF pentru negocierea şi semnarea Regulamentului-Contract al Echipei Naţionale de seniori.

Aprobă cu unanimitate de voturi costurile cu transportul aerian ocazionate de deplasarea delegaţiei echipei naţionale de seniori a României pentru disputarea meciurilor oficiale cu echipele naţionale ale Kosovo şi Elveţiei.

Aprobă cu unanimitate de voturi încheierea contractului dintre ANF-FRF şi Hotelul Marriott în vederea organizării UEFA ACADEMY SUMMIT.

Ia act de informarea cu privire la situaţia AJF Ilfov, urmând a se continua monitorizarea activităţii asociaţiei menţionate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri